Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Slavia #17571 üzenetére
Vagy te voltál*, vagy nem, nem akarok senkit se gyanúsítani és nem csak neked szól, de a tegnapi "mini-affér" után elég gyanús az 1-1 dislike a két videómon. Akárhányszor megmutatok itt egy-egy gameplay-t általam, mindig kapok egyet, de érdekes mód csak akkor ha bedobom ide a topikba is.
Nem érdekel különösebben, mert:
1., Nem ebből élek,
2., Én ettől nem leszek rosszabb játékos, a dislike-t adó fél meg nem lesz jobb játékos,csak szeretném felhívni arra a figyelmet, hogy ez eléggé óvodás dolog. Kinek nem inge, nem veszi magára, aki meg ilyennel szórakozik, az egy icipicit szerintem szégyellje magát. Megértem hogy mindenki mindenkinek nem lehet szimpatikus, én se vagyok mindenkinek az, és nekem sem az mindenki az, de az a teljesítmény amire valaki önmagától és a képességeitől képes, megsüvegelendő, tiszteletre méltó, és ha szimpatikus valaki, ha nem, én így állok a másik játékoshoz.
*Amennyiben nem te voltál, én kérek elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest