Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laja80
tag
Sziasztok!
Egy valószínűleg elég láma kérdést szeretnék feltenni irányotokba, hátha vki tudja a választ.
Tehát az armoryn belül van rengeteg fegyver, viszont a loadoutnál nem tudom mindet kiválasztani csak egy részét...annyit érdemes tudni,h kb trier 92nél felkínálta hogy 700cp-ért végig viszi nekem 100trier-ig,nem kell kijátszanom.én ezt igénybe vettem,és ezután került az armoryba egy nagycsomo uj fegyver,viszont nem értem hogy akkor a loadoutnál miért nem jelenik meg csak az eddigiek?
-
laja80
tag
Sziasztok!
Egy láma kérdésem lenne, a film grain beállítás hogy a legoptimálisabb? Köszönöm
-
laja80
tag
Tisztelt fórumtársak!
Egy láma kérdéssel jelentkeznék
Én mint PC-s játékos,hogyan tudok egy playstationost felvenni a barát listámra,mi a teendő?
Köszönöm!
-
laja80
tag
Üdv, még mindig kilép játék közben,egyszerűen játszahatlan!Már ujra is telepítettem de ígyse jó,max 1-2 kört tudok menni aztán kifagy és kidob...vmi ötlet?
-
laja80
tag
Üdv!
Amiket itt olvastam már mindent kipróbáltam,de úgy szar ahogy van az egész!!
Állandóan kidob,van hogy 1-2 perc,ha szerencsém van talán lemegy egy-két kör,de ez így játszhatatlan!Valakinek ötlet még????? win10, gtx 1070 8gb,16gb ram...a fontosabb paraméterek,nem tudom vmi egyéb program okozhatja ezt amugy?win defender van,nincs kikapcsolva, de mikor kikapcsoltam is szar volt...
nem tudom mit tegyek és rohadt idegesítő!!!!
-
laja80
tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
feladatkezelöbe adod hozzá vagy hogy inditod rendszergazdaként?
-
laja80
tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
hát hallod ez egyszerüen röhej,megveszi az ember nem kevés pénzért és így kell szopni vele,a jo édes k.rva annyát az acti-nak..
-
laja80
tag
Üdv!
Miért csinálja azt hogy egy pillanatra megáll a kép,és kidob hibaüzenet nélkül?
Van hogy 10perc után van hogy félora..
Nem tudok vele így játszani,mi a megoldás? Levettem a texturát normálra...a gépen is bőven elég neki,gtx 1070,16gb ram stb... -
laja80
tag
sziasztok!
Konzolos embert hogy tudok PCn felvenni barátnak?
Hiába irom be a nevét nem találja! -
laja80
tag
Sziasztok!
3 napja megvettem a játékot,és az a problémám hogy egyszer csak fogja magát és kilép,mindenféle hibaüzenet nélkül.Mi lehet a megoldás?
Köszönöm!
-
laja80
tag
Sziasztok!
3 napja megvettem a játékot,és az a problémám hogy egyszer csak fogja magát és kilép,mindenféle hibaüzenet nélkül.Mi lehet a megoldás?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Villanyszerelés
- Programozási versenyek
- OTP Bank topic
- Escape from Tarkov
- EA Sports WRC '23
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
faszán ki is éget...