- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Acheron #13988 üzenetére
Szerintem egyszerűen a 4 maggal az a vízválasztó,hogy kell-e a High textúra és kész.Evidensen akinek jobb vidkarija van,az nem akar normalon játszani,viszont lásd nálam,egy 1050-1060 képes 60+ fps-re minden helyzetben(FullHD,60Hz moncsi),ha a többi oda van csavarva.Viszont azt meg megeteti a 4 mag is.Akinek meg ez fölötti videokártyája,4K-ja,144Hz-e van,oda 6-8 mag és kész.Csak sokszor nem derülnek ki az igények sem rendesen.
Nálam pl.nincs gamer csodamonitor,DE igény volt a nagy kép,így egy 35 colos gyönyörű képű Samsung Full HD okostévét vettem olcsón,jót,profi elektronika,Gamer mód,kicsi késleltetés,ironsighttel látok úgy,mint más 3.0x VLK-valPörög is az SKS rendesen
Még a .357-be,amit most kezdtem,beletoltam nulláról 158 killt tegnap,pedig ritka fos a lassú vele a velocity,megüti a shotgun slug szintjét...
FAL meg bursttel botrányos.9 fejest toltam le egymás után,kár,hogy az már kész,chrouch meg csupasz killek kellenek már csak. FR 5.56 recoilra gyúrva szintén sebészi pontosságú
Pedig ezek sima 24 colon piszokul nem mentek.Low sens+nagy monitor
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- Cyberpunk 2077
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest