Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Nahh én is idetaláltam végre
Még Djuree fórumtárs mutatta meg nekem a Mould Kinget és most már ott tartok, hogy be fogok én is szerezni vmi nagyobb készletet. Kicsit a bőség zavara van. Nagyon klassz így elnézve már a doboz alapján is, néztem, hogy haladasz az építéssel, ha van fejlemény pls dobjál be még képeket. Az nekem különösen megnyugató, hogy az illesztés/anyaghasználat nincs lefikázva, ergo nem egy fröccsöntött sz@r kínai valami.Djuree: Black Pearl is atom, ez dobozosan érkezik?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még Djuree fórumtárs mutatta meg nekem a Mould Kinget és most már ott tartok, hogy be fogok én is szerezni vmi nagyobb készletet. Kicsit a bőség zavara van. Nagyon klassz így elnézve már a doboz alapján is, néztem, hogy haladasz az építéssel, ha van fejlemény pls dobjál be még képeket. Az nekem különösen megnyugató, hogy az illesztés/anyaghasználat nincs lefikázva, ergo nem egy fröccsöntött sz@r kínai valami.