Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
Próbaként rendeltem emagról egy cobi C-47 Dakota gépet. Most a Cobi készletek akciósak. Igaz nem az emag forgalmazza közvetlenül, de a 6 hónapos genius próbaverzióval 500ft utánvételi költséggel így is ingyenes a kiszállítás easy boxba, szóval kipróbálom és ha beválik idővel jöhet a többi. A II. világháborús repülők, fegyverek, tankok, ágyúk, teherautók stb. a gyengéim, mivel imádom a történelmet. Talán egy hátránya van ezeknek a szetteknek a legóval ellentétben, hogy szerintem kibontva és összerakva szinte eladhatatlan. Mindenki a legót ismeri, azt gyűjti stb., szóval ezeknek jelenleg még alig vahy szinte nincs is piaca. Nem baj ez magamnak lesz kipróbálni jó, aztán majd meglátjuk. Az első nem Lego szettem lesz, leszámítva egy korábban a Temuról rendelt förmedvény cseresznyefát, melyet nem is neveznék sem legónak sem egyéb másnak sem. Miniatűr semmit érő szar, na annak nevezném.
Új hozzászólás Aktív témák
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest