- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A C standard qsort függvény tényleg nem stabil, azaz átrendezheti az egyenlő elemeket.
Viszont nem kell n!-szor végigjárnod a tömböt (ez még a legegyszerűbb beszúrásos rendezésnél is rosszabb gondolat, ami csak n^2-es lépésszámú).
Nézz szét a rendezési algoritmusok között, keress egyet ami tetszik és stabil, és implementált. Javaslom az összefésüléses rendezést, ahogy a wiki is említi, a C++ STL-ben ez érhető el stable_sort néven.
(De ha kicsit keresgélsz, találhatsz implementációt készen is. Nem teszteltem.)
-
Hát egy probléma biztosan van már a main függvényedben és a szignatúrákban: a double**-ot ha függvényben hozol létre, double***-ként kéne a Matrix címét átadni. Ugyanis a jelenlegi formájában NULL marad végig.
Most nem vagyok C fordító közelben, de nem néznéd meg debuggerrel melyik sor száll el? A watch funkció haar rávilágíthat.
BTW nekem a *** kezd bűzleni, nem kéne máshogy megoldanod a kétdimentiós tömböt?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest