- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
A C standard qsort függvény tényleg nem stabil, azaz átrendezheti az egyenlő elemeket.
Viszont nem kell n!-szor végigjárnod a tömböt (ez még a legegyszerűbb beszúrásos rendezésnél is rosszabb gondolat, ami csak n^2-es lépésszámú).
Nézz szét a rendezési algoritmusok között, keress egyet ami tetszik és stabil, és implementált. Javaslom az összefésüléses rendezést, ahogy a wiki is említi, a C++ STL-ben ez érhető el stable_sort néven.
(De ha kicsit keresgélsz, találhatsz implementációt készen is. Nem teszteltem.)
-
Hát egy probléma biztosan van már a main függvényedben és a szignatúrákban: a double**-ot ha függvényben hozol létre, double***-ként kéne a Matrix címét átadni. Ugyanis a jelenlegi formájában NULL marad végig.
Most nem vagyok C fordító közelben, de nem néznéd meg debuggerrel melyik sor száll el? A watch funkció haar rávilágíthat.
BTW nekem a *** kezd bűzleni, nem kéne máshogy megoldanod a kétdimentiós tömböt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest