- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Listát vagy tömböt ad vissza? Első látásra én inkább a tömbre tippelnék..
"a kerdesem az lenne, hogy a fgv masodik parametere (**handleList) mi akar lenni?"
Egy kis olvasnivaló. A tömb nulladik elemére mutató pointer címe. Pl. (Szerk.: felesleges példa, jobbat írtak, de azért meghagyom)void f(int **y)
{
cout << **y;
}
int main()
{
int *x = (int*)calloc(10, sizeof(int)); //A tömb nulladik elemére mutat
int **ptr = &x;
f(ptr); /*vagy*/
f(&x);
return 0;
}"vagyis ket int-et ad vissza az fgv" (a mondat második felét nem értettem
)
Nem feltétlenül ad vissza két int-et a fv. Az első paraméter tuti, hogy egy unsigned-ra mutató pointer lesz. (Hogy módosítja az értéket vagy sem az nem derül ki, ehhez kellett volna a dokumentációs is). A második paramétert meg fent kifejtettem.
-
Mint adja magát a szignatúrából, ez a függvény kiad egy n-elemű tömböt valami channelhandle-ökről, külön a hosszt és külön egy pointert az új (és majd utána általad letörlendő!) tömbről. Jester01 abszolút jól írta a meghívását, csak gondoltam kiegészítem
Ilyen paramétert akkor szokás használni, ha a függvény fogja létrehozni azt a tömböt, ami a lekérdezés eredményét tárolja. Te csak adsz neki egy helyet, ahova a kezdőelem pointerét elteheti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest