- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Listát vagy tömböt ad vissza? Első látásra én inkább a tömbre tippelnék..
"a kerdesem az lenne, hogy a fgv masodik parametere (**handleList) mi akar lenni?"
Egy kis olvasnivaló. A tömb nulladik elemére mutató pointer címe. Pl. (Szerk.: felesleges példa, jobbat írtak, de azért meghagyom)void f(int **y)
{
cout << **y;
}
int main()
{
int *x = (int*)calloc(10, sizeof(int)); //A tömb nulladik elemére mutat
int **ptr = &x;
f(ptr); /*vagy*/
f(&x);
return 0;
}"vagyis ket int-et ad vissza az fgv" (a mondat második felét nem értettem
)
Nem feltétlenül ad vissza két int-et a fv. Az első paraméter tuti, hogy egy unsigned-ra mutató pointer lesz. (Hogy módosítja az értéket vagy sem az nem derül ki, ehhez kellett volna a dokumentációs is). A második paramétert meg fent kifejtettem.
-
Mint adja magát a szignatúrából, ez a függvény kiad egy n-elemű tömböt valami channelhandle-ökről, külön a hosszt és külön egy pointert az új (és majd utána általad letörlendő!) tömbről. Jester01 abszolút jól írta a meghívását, csak gondoltam kiegészítem
Ilyen paramétert akkor szokás használni, ha a függvény fogja létrehozni azt a tömböt, ami a lekérdezés eredményét tárolja. Te csak adsz neki egy helyet, ahova a kezdőelem pointerét elteheti.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motoros topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest