Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Az utolsó közös út
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davs
tag
Hali!
Tombot szerertnek sorba rendezni. Legvegsobb esetben megirnam magam az algoritmust, de azert erdekel, hogy van-e direkt az en problemamra mar letezo algoritmus.
Van egy tombom, aminek minden eleme egy pointer egy strukturara, amiben van egy int, ami szerint rendezni kell. qsort() segitsegevel sorba is tudtam rakni a tombot, viszont nagyon fontos lenne, hogy ha ket elemben az a bizonyos int _egyenlo_, akkor a sorbarendezes utan megmaradjon az _eredeti_ sorrend. Szoval ha a 2. es a 7. elem erteke is pl 9, akkor a rendezett tombben eloszor a 2., utana pedig a 7. elem szerepeljen. Utanaolvastam a quicksortnak, ami ugy feldarabolja a tombot es aprankent rendezi (ha jol ertettem) ami miatt az utobbi kriterium nem teljesul. Valami otlet?Ha nem lenne megfelelo beepitett sorbarendezesi funkcio, akkor gondolom ugy kellene csinalnom, hogy vegigjarom a tombot n! - szor es minden iteracioban megkeresem a legnagyobb szam elso helyet amit aztan elore teszek..vagy volna egyszerubb megoldas is?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest