Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davs
tag
Hali!
Tombot szerertnek sorba rendezni. Legvegsobb esetben megirnam magam az algoritmust, de azert erdekel, hogy van-e direkt az en problemamra mar letezo algoritmus.
Van egy tombom, aminek minden eleme egy pointer egy strukturara, amiben van egy int, ami szerint rendezni kell. qsort() segitsegevel sorba is tudtam rakni a tombot, viszont nagyon fontos lenne, hogy ha ket elemben az a bizonyos int _egyenlo_, akkor a sorbarendezes utan megmaradjon az _eredeti_ sorrend. Szoval ha a 2. es a 7. elem erteke is pl 9, akkor a rendezett tombben eloszor a 2., utana pedig a 7. elem szerepeljen. Utanaolvastam a quicksortnak, ami ugy feldarabolja a tombot es aprankent rendezi (ha jol ertettem) ami miatt az utobbi kriterium nem teljesul. Valami otlet?
Ha nem lenne megfelelo beepitett sorbarendezesi funkcio, akkor gondolom ugy kellene csinalnom, hogy vegigjarom a tombot n! - szor es minden iteracioban megkeresem a legnagyobb szam elso helyet amit aztan elore teszek..vagy volna egyszerubb megoldas is?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest