Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTminishop
aktív tag
válasz
alapz@j
üzenetére
Igen,le is tudtam futtatni és működött csak én igazából arra vagyok kíváncsi,hogy amit megírtam programot azt összetudom "kovácsolni" egy ablakkal (nehéz elmondani mire gondolok
) vagy külön kell megírnom,bonyolult elmagyaráznom de hát a programozás is bonyolult,és ez fogott meg benne! 
Az előző hozzászólónak köszönöm a segítséget mindenféleképpen utána nézek
pl.
#include <stdio.h>
void main ()
{
printf("Hello World!\n");
}
Most leirtam a világ legegyszerűbb programját,és igazából azzal nem vagyok én kibékülve,hogy ha ablakot akarok neki késziteni akkor ezt a programot másképp kell leírnom,más szintaxis szerint vagy ezt valahogy belehet helyezni?!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) vagy külön kell megírnom,bonyolult elmagyaráznom de hát a programozás is bonyolult,és ez fogott meg benne!