- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
EQMontoya #5667 üzenetére
Én az ilyeneket mindig egy
++i
-vel oldottam meg.Amíg nem találok (csinálok) olyan példát, amiben tényleg hasznos lesz a
continue
(értsd. lerövidíti a kódot), addig csak olyan felvágós utasításként fogom kezelni.Felvágós, mert szerintem kevesebben értik vagy később tanulják meg a használatát (mint most én is) és sokszor feleslegesen használják, mint pl. most te is a
++i
helyett.
Ráadásul a++i
szerintem kevesebb utasításból áll, mint acontinue
, mármint asm-re lefordítva.
Bár lehet mindjárt visszavonom az egészet, ahogy jobban nézegetem a kódodat.
Vissza is vontam, mertcontinue
nélkül meghívná a függvényt a negatív számokra is, azaz kimaradna a tesztelés.A C++-t is elkezdtem már tanulgatni, de még nem jöttem rá, hogy mitől jobb a C-nél, mit lehet C++-ban megoldani amit C-ben nem, vagy csak jóval bonyolultabban...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest