Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok,
még csak ismerkedek a C programozási nyelvvel (bár nem ez az első nekifutásom) - egyszer már elolvastam a Kernighan-Ritchie féle könyvet, most elölről kezdtem és a példákon is végig megyek.
van (még egészen az elején) egy példakód, aminek egy "aprócska" része nem igazán világos számomra: 1.5.4. Szavak számlálása fejezet példakódjáról van szó.
az egészből egész pontosan ezt a kódrészletet nem értem:
if (c == ' ' || c == '\n' || c == '\t')
allapot = KINT;
else if (allapot == KINT) {
allapot = BENN;
++nw;
}egész konkrétan az else if ágat nem értem belőle. az megvan, hogy a két állapot (KINT/BENN) között kell váltogatni, de miért így van megírva az else if feltétele? ha jól értem, csak azért, hogy beugorjon abba az ágba, átváltson BENN értékre és növelje az nw változó értékét...jól értem? csak mert ülök már felette jónéhány perce
egyébként mire leírtam mégis csak koppanni látszik...na de akkor annyit ha segítenétek, hogy miért nem lehet a helyén egy sima else ág? vagy az allapot == KINT feltétel helyén egy akármilyen igaz feltétel?
köszi előre is a segítő szavakat
(remélem, nem kérdezek nagy baromságot)
üdv,
bepken
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- PlayStation 5
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Autós topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő