Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert új felületen kellene programoznom, de valahogy sehogy sem tudok rájönni arra, hogy miképp is kellene működésre bírni.
Szóval, Visual Studio 2008 Exp. Edit. feltelepítve. Szeretnék egy egyszerű hello-t kiiratni, hogy lássam miben is különbözik a régitől, de sajnos ez olyan sokban, hogyha csak egy cpp-t nyitok, akkor le sem tudom fordítani
(vagy pedig ha mégis lehet, akkor nem tudom hogyan - tehát valami menüpont, hasonló kellene).Maradt a projektes megoldás, amelynél pedig hiába addolok hozzá cpp-t és írom bele a main fgv.-t tojik a fejemre, s azt mondja, hogy nincs programkód.
Tehát szeretném megkérni, valamely hozzáértő kollégát, hogy az elindulásról világosítson fel, legyen szíves. Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- IdeaPad Pro 5 14IRH8 27% 14" 3K IPS i5-13500H RTX 3050 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Watch SE 3 44mm Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó Dell Latitude 5430 üzleti notebook - Intel i7, 16GB RAM, 512GB M2 SSD, Érintőképernyő!
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Gamer PC , i9 14900K , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 2TB NVME
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(vagy pedig ha mégis lehet, akkor nem tudom hogyan - tehát valami menüpont, hasonló kellene).