Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssirius
tag
válasz
üzenetére
Programozást tekintve semmi különbség, ahogy notepad-ben is nyugodtan tudsz programozni. Egyéb kényelmi szolgáltatásokban szerintem a Visual Studio többet nyújt. Lévén, hogy fizetős ez el is várható.
Valójában mindenki saját szája íze szeirint eldöntheti, hogy miben programoz. Ha lehetőséged van mindkettőt kipróbálni, akkor szerintem tedd azt és egy hét használat után el tudod dönteni melyik jön be jobban.
Pl. én utoljára VS-ben grafikus alkalmazást csináltam (DirectX/OpenGL). Nem tudom, hogy a Code:
locks milyen segítséget tudott volna nyújtani benne, de a VS elég jól hozzájárult.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- LG 83G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple Airpods Pro 2 megkímèlt ligtning csatis
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Apple MacBook Pro M1 13" 2020 8GB RAM 512GB SSD - gyári doboz + összes gyári tartozék, megkímélt
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
locks milyen segítséget tudott volna nyújtani benne, de a VS elég jól hozzájárult.