- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssirius
tag
válasz
#34322688 #5052 üzenetére
Programozást tekintve semmi különbség, ahogy notepad-ben is nyugodtan tudsz programozni. Egyéb kényelmi szolgáltatásokban szerintem a Visual Studio többet nyújt. Lévén, hogy fizetős ez el is várható.
Valójában mindenki saját szája íze szeirint eldöntheti, hogy miben programoz. Ha lehetőséged van mindkettőt kipróbálni, akkor szerintem tedd azt és egy hét használat után el tudod dönteni melyik jön be jobban.
Pl. én utoljára VS-ben grafikus alkalmazást csináltam (DirectX/OpenGL). Nem tudom, hogy a Code:
locks milyen segítséget tudott volna nyújtani benne, de a VS elég jól hozzájárult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Zelda Breat of Wild
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 4 Mini PC - i5-13400 16GB DDR5 / 512GB SSD - ÚJ! Wifi 6, BT 5.3, DP
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest