Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssirius
tag
válasz
üzenetére
Programozást tekintve semmi különbség, ahogy notepad-ben is nyugodtan tudsz programozni. Egyéb kényelmi szolgáltatásokban szerintem a Visual Studio többet nyújt. Lévén, hogy fizetős ez el is várható.
Valójában mindenki saját szája íze szeirint eldöntheti, hogy miben programoz. Ha lehetőséged van mindkettőt kipróbálni, akkor szerintem tedd azt és egy hét használat után el tudod dönteni melyik jön be jobban.
Pl. én utoljára VS-ben grafikus alkalmazást csináltam (DirectX/OpenGL). Nem tudom, hogy a Code:
locks milyen segítséget tudott volna nyújtani benne, de a VS elég jól hozzájárult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
locks milyen segítséget tudott volna nyújtani benne, de a VS elég jól hozzájárult.