Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
buherton
üzenetére
Akkor nekem anno hulyeseget tanitottak... en ugy tudtam, hogy az i++ azt jelenti, hogy az adott sorban levo minden mas muvelet utan kell az i=i+1-et erteni, a ++i-nel meg ugyanezt az (ezen muvelettol megfosztott) sor ele. Ez siman eldontene a dolgot ebben az esetben is (azt ertem, hogy csak a ketszer i-nek ertekadasnal van gond, altalanos esetben igaz lesz). Igazabol nem is tudom elkepzelni, hogy mi az az indok, amiert a ford.pr-nak jobb ha nem tartja ezt ebben a spec. esetben is be, de biztos oka van.
Mas kerdes, hogy nem tunik amugy se jo gyakorlatnak semmi olyan kodsort leirni, ami nem ranezesre egyertelmu, hogy mit fog csinalni. Raadasul ez csak 2 sort von ossze egybe, nem egy nagy kaland kiirni, biztositani az elkepzeleseknek megfelelo sorrendet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bittorrent topik
- Mikrotik routerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest