Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
Hali!
BME 1 féléven vagyok. Programozásnál VisualStudio-t preferálják. Na ennek 3 különböző változatát sem sikerült működésre bírnom (mind (2003,2008,2008exp) "cannot create project" hibával szállt el) Ezért DevC-vel próbálkozok.
Na a problémám az, hogy a VisualStudioban működő kódsorokból semmi sem fut le DevC alatt. Konkrétan egy tizedmásodpercre megjelenik az ablakuk és eltünnek. Azt látom, hogy pl VisualStudioban egyáltalán nem használnak "getch();" parancsot, míg kicsitomi88 tutorialjaiban ott vannak.
Hogyan tehetném a VS-alatt működő kódsoraimat DevC kompatibilissá?
(azt már nem is merem írni, hogy a VS-el valaki segítsen mert a oprendszer újrarakásán kívűl szinte mindent kipróbáltam, ha valaki sejti, hogy tud segíteni akkor bővebben kifejtem a dolgokat)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest