- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
Hali!
BME 1 féléven vagyok. Programozásnál VisualStudio-t preferálják. Na ennek 3 különböző változatát sem sikerült működésre bírnom (mind (2003,2008,2008exp) "cannot create project" hibával szállt el) Ezért DevC-vel próbálkozok.
Na a problémám az, hogy a VisualStudioban működő kódsorokból semmi sem fut le DevC alatt. Konkrétan egy tizedmásodpercre megjelenik az ablakuk és eltünnek. Azt látom, hogy pl VisualStudioban egyáltalán nem használnak "getch();" parancsot, míg kicsitomi88 tutorialjaiban ott vannak.
Hogyan tehetném a VS-alatt működő kódsoraimat DevC kompatibilissá?
(azt már nem is merem írni, hogy a VS-el valaki segítsen mert a oprendszer újrarakásán kívűl szinte mindent kipróbáltam, ha valaki sejti, hogy tud segíteni akkor bővebben kifejtem a dolgokat)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest