Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
válasz
FehérHolló #2296 üzenetére
Hehe kár hogy nincs like gomb
Még nem sikerült teljesen értelmeznem a hsz-okat hogy is kéne ezt a 2D tömböt megadni a függvénynek - ma már nem is állok neki
-, de hálás lennék ha valaki tudna valami szájbarágós forrást adni a pointerek állatfajtáról (annyit már tudok hogy a tömb tulajdonképpen egy pointer az első elemre), vagy még hálásabb ha leírná saját szavaival hogy mit ért belőle
A lentebb említett mágiás példáknak is nagy hasznát venném!Tulajdonképpen előző félévben itt vesztettem el a fonalat, és tökre érthetelen maradt számomra a dinamikus adatszerkezetek, láncolt listák, fifo stb témakör (azaz a házi anyaga pl)
Ja a lényeg kimaradt: a zh példában ha jól emlékszem 8x8-as tömb volt megadva. Az én hibám hogy AxB-t írtam, de ha kukacoskodni akarnék nem kötöttem ki hogy A!=B
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- DJI topic
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő