- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Komolyan nem értem. Miért jön elő neked a Disassemble?
Nem ezzel szoktam fordítani, de most gyorsan kipróbáltam a Visual C++ 2008 Express Edition-t, és itt egy pár kép róla (innen másoltam ki egy full egyszerű kódrészletet), hogyan lehet debuggolni, és watch-olni a különböző változók értékének változását; bekarikáztam pirossal a legfontosabb részeket:
1.) elhelyezgethetsz annyi breakpointot, amennyit csak akarsz (a sorok számánál mondjuk nem többet) (klikk a sorok számozásánál, megjelenik a piros pötty), aztán Start Debugging: [KÉP1]
2.) kijelölöd, amit figyelni szeretnél, aztán jobb klikk, Add watch: [KÉP2], ekkor bal oldalt alul látható, hogy megjelenik egy Watch ablak, na itt lehet figyelgetni a változók értékeit, ahogy adott esetben értéket kapnak, cserélődnek, "memóriaszemét" van benne, stb.
3.) Continue-val nyomogathatod addig, amíg breakpointjaid vannak, vagy egyéb (véget ér a program, vagy beavatkozást igényel, stb.), és megszakíthatod a Stop Debugginggal: [KÉP3]Így már tiszta?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- World of Tanks - MMO
- Interactive Brokers társalgó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest