- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Benmartin #1109 üzenetére
"mert nem volt '\n' a sor végén." De itt pont különálló, sortöréssel elválasztott sorokról van szó... bár lehet, hogy félreértelek...
Milyen fordítóval próbáltad? Nálam most Visual Studio 2003 van fent (azért használom ezt egyelőre, mert egyetemen is ezt használják szoftver laboron, nem akarom, hogy a fordító különbözősége miatt ott jelentkezzen egy hiba, amire nem számítok)
Most még mindig csak azt nem tudom, hogyan is kéne akkor megoldani a feladatot, na majd próbálkozom...
Azért kérdeztem egyébként, hogy mivel olvastassam be az adatokat, mert lehetne fscanf(), fgets(), fgetc(), fread(), és még ki tudja, hány függvénnyel is elvégeztetni ezt a feladatot (fgetc nyilván nem jó, meg fscanf sem, asszem annak is van valami szóköz-problémája).
Valami olyasmire gondoltam egyébként, hogy a progi a beolvasáskor az első /n-ig elmegy, eltárol egy sort valamilyen tömbbe vagy akármibe, és ezt úgy adja ki, hogy az 5. karaktertől lesz kiírva. Végül is ha tömbként kezelem, akkor elvileg a 0. elemtől kezdi, akkor elég lenne csak hozzáadni +4-et, hogy kezdje onnan, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest