- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benmartin
senior tag
válasz
Jester01 #1106 üzenetére
2. Igen, kipróbáltam, bizonyára azért működött, mert nem volt '\n' a sor végén.
3. Oké, elfogadom, én nem szoktam, lehet azért írtam így.
4. Ez oké, de nem akartam bele hibakezelést írni, meg overflowokra figyelni, mert az kétszer ennyi kód, jelzésnek viszont ott volt, hogy mire képes.
5. Szerencsére itt nem voltak olyan méretek.
6-7. Ennek ellent kell mondjak rengeteg forráskódot küldtem már programozó versenyekre, ahol oline judge fordít ANSI C fordítóval, és nem igényelte a headereket, tulajdonképpen még az stdio.h-t sem.
10. Ez kérdéses, hogy mikor jó, mikor nem. Ebben a kódban semmi jelentősége nem volt, hogy globálisak a változók, egy másik példában lehet zavart okoz, egy másikban meg lehet, hogy pont úgy célszerű.
11. Valóban nem tudhatom, ha ilyen egyéni igények vannak, akkor lehet változtatásokat eszközölni.
12. Nincs rendben, de mondtam, hogy ennek kivédését nem állt szándékomban megírni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest