Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benmartin
senior tag
válasz
Jester01 #1106 üzenetére
2. Igen, kipróbáltam, bizonyára azért működött, mert nem volt '\n' a sor végén.
3. Oké, elfogadom, én nem szoktam, lehet azért írtam így.
4. Ez oké, de nem akartam bele hibakezelést írni, meg overflowokra figyelni, mert az kétszer ennyi kód, jelzésnek viszont ott volt, hogy mire képes.
5. Szerencsére itt nem voltak olyan méretek.
6-7. Ennek ellent kell mondjak rengeteg forráskódot küldtem már programozó versenyekre, ahol oline judge fordít ANSI C fordítóval, és nem igényelte a headereket, tulajdonképpen még az stdio.h-t sem.
10. Ez kérdéses, hogy mikor jó, mikor nem. Ebben a kódban semmi jelentősége nem volt, hogy globálisak a változók, egy másik példában lehet zavart okoz, egy másikban meg lehet, hogy pont úgy célszerű.
11. Valóban nem tudhatom, ha ilyen egyéni igények vannak, akkor lehet változtatásokat eszközölni.
12. Nincs rendben, de mondtam, hogy ennek kivédését nem állt szándékomban megírni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest