- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
EQMontoya #2814 üzenetére
Üdv.
Tévedsz, nem maradt ki az utánaolvasás, de nem is ezzel van a gond, mert nagyvonalakban értem.
A fordítással van a gond, mivel nincs Visual C++ -om, ami meg ingyenes, az nem fordítja le, de nem is csoda mert szinte önmagával sem kompatibilis.Hogy milyen operációs rendszerre kell, azt leírtam. 32 vagy 64 bit szinte tökmindegy, mert 64bites Athlonom van, és az op rendszerből is van 32 és 64 bites verzióm. Persze a 32bites verzió lenne a jobb megoldás. Az meg hogy mit és hogyan számol, az tökmindegy, és nincs egyszerűbb megoldás, ugyanis amit számolnia kell az eleve nem publikus.
Ezt a programot is azért írta egy német fickó, mert az egyik ilyen fájlja megsérült, és használhatatlanná vált.No, de ezek jelenleg lényegtelen információk.
Amit linkeltél, az eddig is világos volt számomra, de mint írtam nem is ez a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- SSD kibeszélő
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest