- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na még egy kis tanácsot szeretnék kérni.
Ugye fájlbaírás során egy olyasmit szeretnék, hogy a belolvasott adatokat először egy ehhez hasonló formátumban írom ki:1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15Az ezután kezdődőeket viszont rendre az első/második stb. sor után:
1 2 3 4 5 16 17 18 19 20
6 7 8 9 10 21 22 23 24 25
11 12 13 14 15A kiírásnál \n-el törtem a sort. Kinéztem, hogy ofstream::seekp és ostream::tellp függvényekre lenne szükségem. A probléma, hogy miután a seekp-vel visszaállítom a kurzort az 5-ös után, az nem kezdi el az 5-ös után írni a számokat, hanem amint kiderült: 1 2 3 4 5 \n 6 7 8 9 10 \n 6 7 8 9 10 szerűen látja a fájlt és ha visszaállítom az 5-ös mögé, akkor egyszerűen felülírja az utána következőket.
Most az jutott eszembe, hogy akkor, ha tudom ,hogy egy sor milyen hosszú lesz, akkor annyi töltelék karaktert beszúrok, hogy majd azt írja felül, de ez elég fapados megoldás.
Nem tudtok valami elegánsabb megoldást erre, vagy nincs valami célfüggvény vagy közismert algoritmus? Nem nagyon találtam semmit :/
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hardcore café
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Nintendo Switch V2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest