Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proof88
üzenetére
Na átírtam a függvényeket, hogy referenciaként kapják meg a vectorokat. Ez megoldotta a problémát, most már csak kb. másfélszer lassabb a függvényekbe szedett kód a spagettinél. Ezt már be lehet szerintem tudni a függvényhívás idejének. Valójában észrevettem, hogy a vectorok nagy részét már így is referenciaként kapja és nem úgy, ahogy szombaton mutattam. Erre úgy emlékszem azért volt szükség, mert ha értékként adtam át, akkor csak a függvényen belül létrehozott másolatban változtatta meg az értéket, de az eredetit nem módosította. Most átírtam referenciára azokat a vectorokat is, amelyeknek nem kell az értékét változtatni, ezért előzőleg nem írtam át őket referenciára.
Egyébként valóban azért adtam át mindent pointerként a függvényeknek, mert én C-t tanultam és nem C++ -t. Bár mostanában már C++ -t használok, és próbálom kihasználni az előnyeit a C-hez képest, de sajnos én még mindig C-ben írom a programokat C++ -os beütéssel. Próbálom megtanulni minél jobban a C++ -ban való kódolást.
Egyébként kivettem a pointereket és referenciaként adtam át őket a függvénynek, de ez a sebességen már nem változtatott.
Kösz a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest