- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Sk8erPeter #1667 üzenetére
linux kernel mailing listen volt error szo:
[link]
vannak ott peldak is.nem emlekszem, hogy valaha is hasznaltam volna goto-t (dynamic_castot viszont igen
), de ez a dogmatikus elutasitas feleslegeges. van, hogy a kod egyszerubb es atlathatobb lesz vele. nyilvan kell tudni hasznalni.
azok a peldak amiket irtal:
minek irjak fuggvenyt returnnal, ha 3 sorbol all az egesz. csak komplikacio. goto lehet kifejezobb is, ha ertelmes neveket adsz a labeleknek.masodik pontod: szerintem itt dabadab arra gondolt, hogy ha pl valamilyen resourcot fel kell szabaditani return elott. itt egyszserubb a vegere tenni a felszabadito kodot returnnal, es a tobbi helyrol csak gotozni a vegere. persze c++ eseten ezt illik OO szinten megoldani, vagy finally-ban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GoPro 10 Black makulátlan állapotban eladó + Sok kiegészítő
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest