Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
WonderCSabo #1201 üzenetére
hát, első beadandó szerintem lehet. vagy egy egyszerűbb vizsgafeladat, bár szerintem jobb akkor már külön tesztelni, hogy a diák ismeri-e a cin, for, if utasításokat.
nyelv vs programozás: szerintem nagyon is közel állnak egymáshoz. még tétel is van rá, hogy az emberi nyelvek Turing nehezek. Turing pedig nyelvész volt. svédnél konkrétan ki is használtam ezt a fajta gondolkodást: időm nyelvi automatizmusokra nem volt, ellenben logikából és memóriából alapfokig eljutottam, kb procedurális módon (ha kérdőmondat, első output megfelelő állítmány). formális nyelveket nem véletlenül hívják így. felépítésben is van hasonlóság, mind program-, mind élő nyelveknél megfigyelhető, hogy minél feljebb haladunk, annál kevésbé lesz hangsúlyos a szintaxis és annál inkább a struktúra/stílus. ahogy egy fogalmazásnál sem már a nyelvtanon van a lényeg (mennie kell, ugyanakkor összefüggőnek is kell lennie), ugynígy design patterneknél sem az a kérdés, hogy lefordul e, hanem hogy tényleg megoldást kínál e az adott magasabb szintű problémára. élő nyelveknél ugyan nagyobb a hibatűrés, viszont másik részről sokkal de sokkal nagyobb a variancia is.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Videó stream letöltése
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő