- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Nekem is kb -3000 lett a BL.
Viszont érdekes szorzók vannak az alábbi meccsekre:
15:00 Reggina 1.35
X 6.75
AC Milan 4.50
+2
15:00 Siena 1.35
X 6.50
Lazio 4.60
Meg is raktam mind2, de még 6-os volt a szorzó Milán, Laziora, csak azzal rontottam el, hogy nem külön tettem meg őket, mind2 tuti nem fog nyerni.
Lesz 4 meccs amire érdemes lesz rakni:
18:00 Valencia 1.55
X 3.50
Villarreal 5.70
+18
20:00 Real Madrid 1.20
X 5.55
Deportivo La Coruna 11.00
+18
22:00 FC Barcelona 1.20
X 5.25
Getafe 12.00
21:00 FC Sevilla 1.55
X 3.65
Real Zaragoza 5.50
Mind a 4 csapat még lehet első szal hajtani fognak én sevillát meg Valenciát raktam meg real barcára nevetséges a szorzó szal azzal nem is foglalkoztam.
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
válasz
Vandit. #3471 üzenetére
Most az alábbi hétvégéi meccsekre:
1. Labdarúgás Chelsea v Everton - Not Live / Match Prices Chelsea 1.615 Vesztes
Labdarúgás Liverpool v Charlton / Match Prices Liverpool 1.40 Vesztes
Labdarúgás Man Utd v West Ham - Live / Match Prices Manchester United 1.571 Vesztes
2.Labdarúgás B Dortmund v Schalke 04 - Live / Match Prices Schalke 04 2.10 Vesztes
Labdarúgás E Cottbus v B Munich / Match Prices Bayern Munich 2.05 Nyertes
3.Labdarúgás Roma v Torino / Match Prices Roma 1.727 Vesztes
Labdarúgás Inter Milan v Lazio - Live / Match Prices Inter Milan 1.909 Nyertes
4.Labdarúgás Ath Bilbao v Deportivo / Match Prices Ath. Bilbao 1.85 Vesztes
Labdarúgás Valencia v Zaragoza - Live / Match Prices Valencia 1.727 Nyertes
Egyikse nyert azt 4K-t raktam össz ezekre. -
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
Ma teljesen magam alatt vagyok azt úgydöntöttem benézek a kaszinóba már teljesen mid1 a mai napnak felraktam 4 dollárt több lehetőségre megy 1-et a 0-ra és bejött 36X-a nem gondoltam volna ilyen sokat fizet a 0.
Legalább msot visszanyertem már majdnem amit bele buktam kapásból kiléptem, ha nem csak 1dolcsit tettem volna fel.
Nekem nagyszám ez a 36dolcsi mert még sose nyertem kaszinóba ennyit.
-
SzlobiG
félisten
Neki rugaszkodok megint fizetek be egy kis pénzt, de most megpróbálok kaszinózás nélkül játszani.
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
válasz
szállitó #3362 üzenetére
Az biztos.
Én ezért játszok kicsibe, de ez se jövedelmező főleg, hogy amit nyertem eljátszottam a kaszinóba, de több kaszinózás már nem lesz.
Messina - Torino (Háromesélyes fogadás) Messina -
Udinese - Livorno (Háromesélyes fogadás) Udinese -
Fiorentina - AS Roma (Háromesélyes fogadás) Roma -
Lazio - Empoli (Háromesélyes fogadás) Lazio -
Espanyol - Levante (Háromesélyes fogadás) Espanyol -
FC Sevilla - Celta Vigo (Háromesélyes fogadás) Sevilla -
Ha egyikel se nyerek akkor megint kéne feltöltenem a számlára idáig csak feltöltöttem le nem vettem. -
SzlobiG
félisten
Bwinen a TOP5 az jött már be valakinek?
-
SzlobiG
félisten
válasz
szállitó #3342 üzenetére
Értem amit mondasz jó példát hoztál fel ugyanez játszódott le nálam a kaszinóban. Tegnap a sportingos kaszinóba megdupláztam a lóvét majd este vissza is buktam semmit nem engedett talán csak egy jött be. Ma reggel a Bwines kaszinóba szintén megdupláztam a lóvét majd kivettem a kaszinóbol, délután játszottam szintén semmit nem engedett és még azt is elbuktam amim volt nem csak azt amit nyertem. Szal enged nyerni egy ideig utána meg amennyit nyertél annak kb a dupláját veszi vissza, vagy is ez a tapasztalatom a blackjacknél. De viszont most meg engedne megint nyerni, de persze attól függ ki hol áll meg annyit tuti nem amennyit bukott.
Egy a lényeg, hogy a kaszinóval sokkal többet lehet bukni mint a sportfogadással mert végül is az egy szoftver amit simán befolyásolnak igaz a meccseket is tudják, de a bunda nem olyan sűrű.. -
SzlobiG
félisten
Na ma is egy marha voltam.
Amit nyertem fogadással azt blackjackon eljátszottam.
Le is töröltem a picsába a kaszinós progit. -
SzlobiG
félisten
válasz
szállitó #3336 üzenetére
Nálam a legnagyobb probléma a türelem néha már nem tudok várni azt ami aznap van meccs megrakom azt nem is ismerem a csapatokat csak mennyen a meccs legyen nyerési esély.
A másik meg tegnap nyertem 4E-t BlackJacken ma el is buktam.
Kaszinós dolog is olyan, hogy valamikor húz valamikor meg enged csak akkor kell játszani amikor enged, de arra a következtetésre jutottam, hogy inkább maradok a sportfogadásnál igaz még a kaszinóval se vagyok mínuszba.
-
SzlobiG
félisten
Szeretnék regisztrálni a sportingbetre, de állandóan megáll a honlap.
Én idáig tippmixel próbálkoztam több-kevesebb sikerrel kíváncsi vagyok milyen ez az online fogadás.
-
SzlobiG
félisten
Hali! Én Tippmixel nyomom és hát nem nagyon jönnek be a tippjeim.
Valami focis online fogadós oldalt tud valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Balatoni vászolyi telket cserélnék Budapesthez közeli telekre/ingatlanra
- Gamer szék
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest