Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

A mai napom? Huh, nem is tudom, mit és hogyan írjam le.
    Szóval a probléma a család. Ami vigasztaló és boldogító tud lenni, de meg is keserítheti úgy az életedet, ahogy azt semmi más nem teszi. Ebbe estem most én is bele. Reggel a pofáraesés, hogy ami meg volt beszélve, most mégsem úgy lesz. Mert...mert csak. Aha, értem. Ez volt az i-n a pont. Ekkor született meg bennem a szilárd elhatározás: el innen. Mindegy hová, hogyan? Csak el, mert így sosem lesz a miénk semmi. Sosem lesz saját vackom, amit bezárhatok, és csak azt engedhetek be, akit én akarok.
    A dühtől és elkeseredettségtől felbőszülten elindultam Eladó lakás táblák után kutatni. Találtam is párat. Aztán bank. De sehogy sem jó. Nincs elég önrész. Ennyit arról, milyen kedvezményesen segítik az ifjú házasokat. Aztán hazajöttem, és ültem, bámultam a falat. Réka lányom persze jelzett, hogy vele kellene foglalkozni. És milyen igaza volt. Kicsit le is nyugodtam.
    Gyorsan összedobtam vmi ebédet, amit magam sem értem, hogyan főztem meg. Mert egyes részek kiestek a délelőttből.
    Aztán hazajött Kedvesem. Beszélgettünk a történtekről, és ő is szeretne lépni. Ezt jó volt hallani, mert az ő biztató szavai engem is éltetnek. És mivel ő a Párom, így csak rá számíthatok mindenben. A kérdés még mindig, hogy hogyan?
    Délután átjött édesanyám. És felcsillant a remény. Csodás dolog, hogy a Férjem mellett ő az egyetlen ember, aki ismer, aki segíteni akar nekem, és a boldogságomat figyeli, és a legfontosabb :önzetlenül szeret.
    Mi lenne, ha ott építkeznénk náluk? Hogy ez miért nem jutott eszembe? Pfff.
    Majd meglátjuk, mit mond a tervező. Remélem találunk vmi jó megoldást. És mindenki élhet a sajátjában, ahogy szeretné.

A lányok ma érezték rajtam a feszültséget. Réka egész nap nyűgös volt, délután 3 után óránként szopott. Kellett neki a közelségem. Borka meg hazajött az oviból, és annyira nyugtalan volt, hogy nem tudott elaludni. Viszont szépen eljátszott magában és a kishugával.
    Szeretem őket. Ők az életem. És azt szeretném, ha jóléreznék magukat. De ezt csak úgy tudom nekik biztosítani, ha én is jól vagyok.

Aktív témák

Hirdetés