Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Esős délelőttünk volt. Boltba mentem, és a lányokkal akartam menni, de közölték velem, hogy ők ugyan ki nem mozdulnak. Ok, akkor hát gyorsan bevásároltam, és jöttem haza.

Készítettünk együtt ebédet. Borcsi sokat segített. Réka pedig eljátszogatott mellettünk. Persze előtte jól teletömte a pocakját tejszínhabbal. :)

Délután átnéztem még a megmaradt hospitálási anyagomat, és Kedvesem segített képeket szerkeszteni az anatómia jegyzeteimbe. Így már félig meddig készen lettek ezek is. Egy átnézésre kell az adott intézményhez elküldenem, aztán kijavítani.

Borkának eközben nagyon elkezdett fájni a hasa. Szorulásra gyanakodtam, mert már reggel óta mondta, hogy fáj. Se rosszullét, se más tünet. Megmasszíroztam a hasát, és kimentünk az udvarra is levegőzni. Kedvetlen és csendes volt, ráadásul folyton le akart ülni vagy leguggolt vhová. Jobbnak láttam inkább bejönni. Levetkőzött és pillanatok alatt elaludt. Annyira mélyen, hogy Réka rámászott, ébresztgette, de meg se moccant.

Kb negyed órát hagytam pihenni, de fel kellett ébresztenem, mert így este csak 11 felé aludt volna el. Pattogatott kukoricát kért, örültem is, hogy jobban van. Aztán egy óra múlva kihányt majdnem mindent, amit a mai nap folyamán megevett. Hamarosan jobban is lett, és a hasfájás is megszűnt.

Réka náthája is gyorsan javul. Remélem megússzuk a betegségeket. Jövő héten iskolába kell mennem. Nem szeretném, ha betgek lennének, mert akkor nehéz szívvel megyek el.

Csak pár kép, mert olyan szép :) :

1

2

Aktív témák

Hirdetés