Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Reggel korán felkeltünk, mert a reluxások 8-ra ígérkeztek. Semmibe nem akartam belefogni, ezért csak vegetáltunk egy ideig. Aztán meguntam a várakozást, és végeztem a kis dolgaimat. Lányok közben játszogattak. 9 után vágre megérkeztek, és felrakták percek alatt a fürdőszobai és a hálószobai reluxákat. Az egyik hálószobaival vmi gond van, amit itt helyben elég hosszú ideig tartott volna megjavítani, ezért visszavitték a gyárba, és jövő héten hozzák újra felszerelni. Jól mutatnak egyébként.

Egész nap nagy szél fújt, de ki kellett menjek a gyerekekkel, mert idebent már nem bírtak magukkal. Alapvetően nem volt hideg, csak erősen fújt a szél.

A malackákat ma sokkterápiáztuk. Takarítás után nem tettem vissza a ketrecükbe az odujukat, így kénytelenek voltak elfogadni a simogatást, a nézegetést, a hangok elől pedig megintcsak nem volt hová bújni. Estére már egész jól elviseltek minket. Azt is meg tudtam nézni, hogy melyik a fiú. A barna foltos Bogyó, a fiú. A fekete-fehér mintás pedig Babóca, a lány. Borka is nagyon élvezte, hogy ennyit foglalkozhat velük. Fésülgette és simogatta őket minden mennyiségben.

Harapás

Borka és Zeusz

Borka és Zeusz "szerelmeskednek"

Cicák

Így néz ki nálunk egy ebédkészítés, amikor előkészítem a húst.

Aktív témák