- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Réka 6-kor kelt, de még kicsit magam mellé fektettem. Aztán fél 7-kor felkeltünk mi is. Borkát sem kellett kelteni, ébredt magától.
Délelőtt a védőnőknél voltam. Megnéztem a tanácsadói orvosi vizsgálatok nagy részét. lejegyzeteltem, és fél 10-re már otthon is voltam. Még ebédet készíteni is jutott időm. Réka viszont már 11 felé nagyon álmos volt, ezért megetettem, és mentünk aludni.
Borka pedig egyedül jött haza az oviból. Írtam egy meghatalmazást az óvónőknek, hogy elengedhetik. És ő szépen jött is haza a szomszéd kislánnyal együtt. Kényelmesen, fegyelmezetten sétálva, mint a nagyok. Nagyon büszke vagyok rá. 3 perc ide az ovi, és szinte alig van forgalom az utcákon, mégis nagy szó ez, hogy egyedül teszi meg ezt az utat.
A délután kicsit mozgalmasabb volt. Jött Patrik, megcsináltuk a háziját, aztán játszottak még a lurkók egy kicsit. Majd Borcsiért jött egy csoporttársa, és elment hozzájuk 1,5 órára. Patrikért jöttek közben, aztán 5-kor megérkezett az új tanítványom, Mór is, akivel hamar megtaláltuk a közös hangot. Szorgalmas kissrác, de mellette még meg van benne a tinis bohóság is. Mielőtt elment, kérte, hogy hadd játszon Mogyoróval 10-15 percet.
És végre szabad voltam. Sétáltunk Mogyival, Borkát is hazahoztuk, és visszazökkentünk a megszokott menetrendünkbe.
Rékának megint egy hisztis korszaka kezdődött. Oda kell figyelni rá, mert a kis manó nagyon tudatosan cselekszik mindenben. Pl, ha nem tetszik neki vmi, amit mondunk, akkor buta anya, buta apa van. A következő lépés pedig a toporzékolás és teli szájjal üvöltés. Kicsit többet volt az utóbbi időben anyáékkal, és ez is rányomta a bélyegét a viselkedésére. Tudom ugyanis, hogy anya nem tud neki nemet mondani, és bizony ez nem jó. Szóltam is neki, hogy próbáljon meg kicsit keményebb lenni vele.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Kolink Satellite
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest