Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Réka 6-kor kelt, de még kicsit magam mellé fektettem. Aztán fél 7-kor felkeltünk mi is. Borkát sem kellett kelteni, ébredt magától.

Délelőtt a védőnőknél voltam. Megnéztem a tanácsadói orvosi vizsgálatok nagy részét. lejegyzeteltem, és fél 10-re már otthon is voltam. Még ebédet készíteni is jutott időm. Réka viszont már 11 felé nagyon álmos volt, ezért megetettem, és mentünk aludni.

Borka pedig egyedül jött haza az oviból. Írtam egy meghatalmazást az óvónőknek, hogy elengedhetik. És ő szépen jött is haza a szomszéd kislánnyal együtt. Kényelmesen, fegyelmezetten sétálva, mint a nagyok. Nagyon büszke vagyok rá. 3 perc ide az ovi, és szinte alig van forgalom az utcákon, mégis nagy szó ez, hogy egyedül teszi meg ezt az utat.

A délután kicsit mozgalmasabb volt. Jött Patrik, megcsináltuk a háziját, aztán játszottak még a lurkók egy kicsit. Majd Borcsiért jött egy csoporttársa, és elment hozzájuk 1,5 órára. Patrikért jöttek közben, aztán 5-kor megérkezett az új tanítványom, Mór is, akivel hamar megtaláltuk a közös hangot. Szorgalmas kissrác, de mellette még meg van benne a tinis bohóság is. Mielőtt elment, kérte, hogy hadd játszon Mogyoróval 10-15 percet. :)

És végre szabad voltam. Sétáltunk Mogyival, Borkát is hazahoztuk, és visszazökkentünk a megszokott menetrendünkbe.

Rékának megint egy hisztis korszaka kezdődött. Oda kell figyelni rá, mert a kis manó nagyon tudatosan cselekszik mindenben. Pl, ha nem tetszik neki vmi, amit mondunk, akkor buta anya, buta apa van. A következő lépés pedig a toporzékolás és teli szájjal üvöltés. Kicsit többet volt az utóbbi időben anyáékkal, és ez is rányomta a bélyegét a viselkedésére. Tudom ugyanis, hogy anya nem tud neki nemet mondani, és bizony ez nem jó. Szóltam is neki, hogy próbáljon meg kicsit keményebb lenni vele.

Aktív témák

Hirdetés