Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Réka ismét 2x ébrdt fel az éjszaka, de aludt is tovább, mihelyt szopizott.

1/4 8-kor keltünk, ez már kezd rendszeres lenni, és reggeli után Borkával előkészítettük az ebédet, hogy a bevásárlás után csak ki kelljen sütni.
    Réka fél 9-kor kelt, addigra pont végeztünk.

Aztán irány az opt-be bevinni a tulajdoni lapot, és most már pedig semmi kifogást ne találjanak, és utalják a pénzt. Irgum-burgum. :(((
    Bevásároltunk még a holnapi ebédhez, aztán hazajöttünk.

A szomszéd fiúk délelőtt és délután is itt játszottak nálunk. Ennek Borka nagyon örült.
    5 után pedig elmentünk a kutyusunkért, Mogyoróért, és hazahoztuk. Már ideje volt, 10 hetes a drága. A hazafelé út mondhatni érdekes volt: először is, megterítettük a kutyának a csomagtartóban, és Borkát is beültettük mellé, hogy ne legyen egyedül. De elkezdte kaparni a csomagtartó ajtaját, utána meg mindenáron előre akart jönni. Így inkánn előre vettük, és a lábamnál fektettem le. Réka eztán őrült sírásba kezdett, és a kutya megijedt, ezért felkéretőzött az ülésre, és leüt mellénk. Aztán Rékával felváltva együtt sírtak, és tutultak. Szerencsére 10 percig tartott ez a ramazuri, aztán megnyugodtak mindketten.

Fél 9-re értünk haza. Lányokat gyorsan lefürdettem, aztán kimentünk még a kuytushoz. Már evett, és ivott is. A nyárikonyhában fog aludni, legalábbis oda tettük a kosarát. Kíváncsi vagyok, hogy viseli az éjjelt.

Aktív témák