Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Még mindig köhögök, még mindig rekedt vagyok. Lassan válik meg tőlem ez a nyavalya.
A tavasz és a tél játszik egymással, és szinte fél óránként szakad a hó, aztán pedig süt a nap. A tegnapi utunk során is megküzdöttünk pár hóviharral, időnként világvége hangulatba kerültünk, mikor előttünk hóvihar, mögöttünk pedig szikrázó napsütés volt.
A barátainkkal töltött estén nagyon jól éreztem magam. Vártam már, hogy kimozdulhassak itthonról, és nem munka vagy iskolaügyben. Kellemes volt az étterem. Jártunk már itt korábban is, de azóta átalakították és az étlap is kibővült. Az ennivaló is finom volt, és a kiszolgálással is elégedett voltam.
A hazafelé úton megint belekerültünk pár hóviharba. Kedvesemnek hála hamar hazaértünk, de én szinte végig aludtam.

Mostanra pedig alapvetően kipihentem magamat, bár a fejem egy kicsit sajog. Viszont az ebéddel nem kell bajlódnom, családi ebéd lesz ma.
Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest