Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1117
senior tag
Nem találtam olyat, szóval akkor hozzátok fordulnék.
A közeljövőben munkavállalás miatt Budapestre költözünk barátnőmmel. Nagyon nem vagyok ismerős arrafelé, így abban kérnék tanácsot, mik azok a környékek ahová nem ajánlatos menni.Mit tudnátok mondani pl. a IV. kerületről? Újpest városkapu, azon belül is Lebstück Mária utca. Akkor 13. kerület teteje, pl. Vizafogó. Vagy esetleg milyen normális, biztonságos környék van az Örs vezér tér környékén?
Előre is köszi a válaszokat!
-
cekkk
veterán
-
-
Magnum_
nagyúr
tegnap csak reggel, meg du. voltam bent, mert napközben 2 tárgyalásom volt két különböző helyszínen. ma reggel szintén tárgyaláson kezdtem, 12.00 körül értem csak vissza. ezekről szóltam neki a múlt héten, mert mostanában csak 10.00óra fele szokott beérni az irodába. azt mondja ma, hogy nem látott se tegnap, se ma. mondom itt vagyok, amint látható, múlt héten pedig direkt szóltam, hogy mi lesz... jó-jó, de tegnap is elmentem anélkül, hogy szóltam volna (9.30 körül). mondom, tehetek arról, hogy mostanság csak 10.00 körül érsz ki? egyébként köszönöm a kérdést, elég sikeresek voltunk ebben a 3 ügyben...
(egyébként 1 hónap múlva lejár a szerződésem, remélem, találok addig valamit, nem szívesen hosszabbítanék vele, pedig imátam itt dolgozni, amíg 2 hónappal ezelőttig meg nem érkezett..I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
Van digi mérleg, konyhai és "normál" is, faliórát én vétóznám meg, jobb szeretem a letisztult lakásbelsőt, ez alól max a konyha lehet kivétel, de ott van 2 óra is (mikróé és elektromos sütőé)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
A doboza megvan és érvényes rá, már egyszer volt gariztatva.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Alapból nem szimpatizálsz a márkával? Szerintem a hűtése a legutolsó, amire lehet panaszkodni, azt hiszem egyedül a Giga 660-asin van VRM-hűtő is, játék közben pedig 62°C volt eddig a max, amit láttam.
(#2893) Impressa: Asztali volt, egy Logi G400.
(#2895) Mercutio_: Még ha lenne rajta olyan kapcsoló, se nagyon merném hardverek közelébe engedni a porszívót.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Köszönöm! Délután írt egy tag, remélem elviszi, hogy ne kelljen sokáig árulnom.
-
Bjørgersson
félisten
Downgrade, már van helyette HD2000. Az utóbbi ~1 évben rengeteget játszottam, úgyhogy úgy döntöttem eladom. Kell egy kis pihenés, mozgás, de ami a legfontosabb, a tanulás.
-
Agostino
addikt
nekem van egy kis asztalom, mondjuk szerintem inkább fél méterszer egy méteres vagy több. most ki nem megyek a hidegbe lemérni, itt egy fotó róla. ha esetleg pont ez kell, előtte azért megkérdezem asszonyt, vannak e neki hosszú távú tervei vele. ha nem kell neki és neked igen, majd megbeszéljük hogyan legyen.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
-
Impressa
őstag
Ezzel nem vagy egyedül (180), bár én 67-ről zuhantam 55-56-ra (persze ennek oka van), de alapvetően ilyen a "genetikánk". Te is csak sportolással tudnál + súlyt felszedni magadra. Már a "szálkásságnak" is tudják az okát, de a megoldására még kicsit várni kell.
(#5106) B-L-A-C-K nekem 1 GB-os van, de csak csüt.-ön tudom odaadni, ha "elkocogsz" a Hősökre érte. persze, ingyen vagy olcsóbban tudom adni, ha így megfelel
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Erre szívesen mondanám hogy a fene beléd, de nem mondom.
Én anno amikor rendszeresen sportoltam 75 kg voltam. Aztán jött az íróasztal és hip-hop +30 kiló. Sajnos a sport miatt megszoktam h mennyiséget eszek és mivel szeretek is enni , nem bírom abbahagyni.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
DeFranco
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Egyébként hullámzó. Általánosan elmondható, hogy 1-1 hibás döntésen néhány százezer és néhány 10 millió nyereség vagy veszteség áll vagy bukik. Szerencsére a nagyobb falatok ritkán vannak és azt még ritkábban kell egyedül vállalni, de már volt rá példa ilyenre is. Egy üzemzavar miatt az egyik partnernél felmerült egy 50-60 milliós reklamáció. Kimenni a "mélyvízbe", találkozni a habzó szájú állatokkal úgy, hogy én a hibás fél oldalán állok és pár perc alatt el kell érnem, hogy 1: nyugodjanak le, 2 hallgassanak meg, 3 adjanak a véleményemre, 4 fogadják el, hogy segíteni akarok, 5 tartsák be az utasításaimat. Mindezt úgy, hogy ha nem érem el a célomat, akkor nem fogják megköszönni (finomam fogalmazva)...
ps: jaj, egy másik jó story jutott eszembe, de ez elég régi. Építéshelyszíni előregyártás. Hídgerendákat kellett készíteni, amik akkorák voltak, hogy nem érte meg közúton szállítani. 50-80 tonna volt darabja és csináltunk vagy 7-8 darabot. Már nem emlékszem. A meló lényege, hogy a csepeli HÉV alá, a szennyvíztelep építéséhez kapcsolódóan kellett készíteni egy közúti aluljárót. A BKV bő 1 hetet volt hajlandó vágányzárt fenntartani a kb 1 hónapos munkára. Tetézte a problémát, hogy a drága kivitelező természetesen késve állt neki. Szombat délutánra volt meghirdetve az első gerenda öntése, amiből hajnali 1/2 2 lett. A technológia eléggé feszített volt. 3 embert kellett pluszba bent tartanom a betonüzembe, csak hogy kiszolgáljuk a hülye kivitelezőt.
Szumma-szummarum, megcsináltuk az egész melót. Visszaépítették a vágányokat és köv hétfő hajnalban elindulhatott a HÉV. Az alatta lévő legfiatalabb gerenda még nem volt 3 napos. Ha az megmozdul és kisiklik a járat, akkor én megyek a sittre gondatlan veszélyeztetés (esetleg emberülés miatt).
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Betontechnológus vagyok. Abból a fajtából, aki hajlandó bepiszkítani a kezét. Sajnos sokszor bele kell menni az ellenérdekekbe, hogy megvédjük a betonüzemeket, vagy éppen magát a kivitelezőt a saját vagy a tervező hülyeségétől.
Néha tényleg elmeroggyantságokat találnak ki.
És akkor még 1 utolsó sztori, most a tervezőkről:
Ferihegy2 terminálbővítés. Én csináltam a teljes betontechnológusi feladatot. A főépítésvezető felhív, hogy a tervező kitalálta, hogy azoknak a pilléreknek ott középen, márpedig tükör felülete legyen, mert úgy döntött, hogy látszó beton legyen. Oké, legyen. 3 napot küzdünk vele. A kivitelezőnek darabja +1 millióba került, de megcsináltuk. Szó szerint tükör fényes felületet sikerült összehozni. A légy csak seggen csúszva tudott rá leszállni. 1 hónap múlva röhögve hív az építésvezető, hogy a tervező kitalálta, hogy mégis burkolják be a pilléreket. No comment.
Ugyan itt egy kicsit később. A kivitelezés megcsúszott egy kicsit. Jön a telefon, hogy mi lenne, ha a záró födémémre egy kicsit korábban terhelnének rá, mint, ahogy eredetileg tervezve volt. Visszakérdeztem, hogy mi lenne az elképzelés. Azt mondja a hang a telefon végén, hogy 6 db, 72 tonnás tetőelem (ami azt a csoda ívet tartja) lesz rajta. Kedden reggel emelnék fel a helyükre. Ok, mikor betonozunk? Vasárnap. Tehát kevesebb, mint 2 nap alatt el kellett érni azt a szilárdságot, amit eredetileg 28 napos korra terveztek. Mondom, hogy oké, megoldjuk, de fájni fog. - Nem érdekel, a kötbér többe kerül. Okés. Volt egy jó vasárnapja a betonüzemben.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Tim82
félisten
A Rome II-vel még nem játszott, abban sem vagyok egészen biztos, hogy elég lenne hozzá a gépe.
Miért, akkor nálatok ezek szerint csak kex van? (Én kérek elnézést! )
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest