Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Hali
Felraktam most a windows10 et és egy csomó film szaggat amik korábban win7 el teljesen jól mennek. 50% prociidőt megeszik a bsplayer. Próbáltam régebbi verzióval is meg a legfrissebbel is és nem tudom mi lehet. az általa letöltött kodekekkel is csinálta aztán kipróbáltam hogy külön szedtem le ffdshowt meg xvidet divxet de így is ugyanúgy szaggat. Egy G3258 as procival ami 3.2 Ghz en megy 8 giga ram társaságában az biztos nem kéne hogy probléma legyen egy r7 270 es videókártyával.
Videokártya driverből is próbáltam a hivatalos legújabbat és a legújjabb bétát is. nincs ötletem hogy mi okozhatja. Próbáltam kompatibilitás üzemmódban is indítani a bsplayert de úgy meg nincs kép.Szívesen fogadok javaslatot ha nem arra irányul hogy ne bsplayert használjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Asustor NAS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Arena Breakout: Infinite
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest