Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Hali
Felraktam most a windows10 et és egy csomó film szaggat amik korábban win7 el teljesen jól mennek. 50% prociidőt megeszik a bsplayer. Próbáltam régebbi verzióval is meg a legfrissebbel is és nem tudom mi lehet. az általa letöltött kodekekkel is csinálta aztán kipróbáltam hogy külön szedtem le ffdshowt meg xvidet divxet de így is ugyanúgy szaggat. Egy G3258 as procival ami 3.2 Ghz en megy 8 giga ram társaságában az biztos nem kéne hogy probléma legyen egy r7 270 es videókártyával.
Videokártya driverből is próbáltam a hivatalos legújabbat és a legújjabb bétát is. nincs ötletem hogy mi okozhatja. Próbáltam kompatibilitás üzemmódban is indítani a bsplayert de úgy meg nincs kép.Szívesen fogadok javaslatot ha nem arra irányul hogy ne bsplayert használjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest