Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Hali
Felraktam most a windows10 et és egy csomó film szaggat amik korábban win7 el teljesen jól mennek. 50% prociidőt megeszik a bsplayer. Próbáltam régebbi verzióval is meg a legfrissebbel is és nem tudom mi lehet. az általa letöltött kodekekkel is csinálta aztán kipróbáltam hogy külön szedtem le ffdshowt meg xvidet divxet de így is ugyanúgy szaggat. Egy G3258 as procival ami 3.2 Ghz en megy 8 giga ram társaságában az biztos nem kéne hogy probléma legyen egy r7 270 es videókártyával.
Videokártya driverből is próbáltam a hivatalos legújabbat és a legújjabb bétát is. nincs ötletem hogy mi okozhatja. Próbáltam kompatibilitás üzemmódban is indítani a bsplayert de úgy meg nincs kép.Szívesen fogadok javaslatot ha nem arra irányul hogy ne bsplayert használjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest