Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Hali
Felraktam most a windows10 et és egy csomó film szaggat amik korábban win7 el teljesen jól mennek. 50% prociidőt megeszik a bsplayer. Próbáltam régebbi verzióval is meg a legfrissebbel is és nem tudom mi lehet. az általa letöltött kodekekkel is csinálta aztán kipróbáltam hogy külön szedtem le ffdshowt meg xvidet divxet de így is ugyanúgy szaggat. Egy G3258 as procival ami 3.2 Ghz en megy 8 giga ram társaságában az biztos nem kéne hogy probléma legyen egy r7 270 es videókártyával.
Videokártya driverből is próbáltam a hivatalos legújabbat és a legújjabb bétát is. nincs ötletem hogy mi okozhatja. Próbáltam kompatibilitás üzemmódban is indítani a bsplayert de úgy meg nincs kép.Szívesen fogadok javaslatot ha nem arra irányul hogy ne bsplayert használjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen házat vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Használt Zealot S79 hordozható bluetooth hangfal fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest