- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Jó,erős,szeretem,de lassú.Sniper típusúaknak tetszhet,fagyaszt,100% pontosság,de a tűzgyorsasága miatt messziről kell lövöldözni a népet.És sajnos nem sebez sokat,mégha szinte mindig fagyaszt is,vagyis nekem úgy jött be,hogy messziről 1-1 tábort meglődöztem vele,majd berongyolás és slam közéjük,aki nem halt meg ettől,az ha kiolvadt,a pajzsomból jövő spikeok ölték meg,ha rám mert ütni.
Sajnos az állomáson már nem túl jó,mert bár be lehet fagyasztani vele távoli ellenfeleket,de nem jön be az oxigénmaszk szétlövési bónusz és a sebzés is kicsi,ergo nem sokra megyek vele TVHM-ben,hogy körbelövök mindenkit,és megfagy de 3/4 energiája van...kültérre viszont az oxigénmaszk eliminálása miatt szerettem,de a Moxxi-féle elektromos lézer bőven übereli,és az is lebontja az oxigénmaszkot,így régóta pihen.Nem tudom,szándékos-e de a Moxxi-féle lézer még TVHM-ben is nagyon OP nekem,pedig van jópár legendary-m.Mint ahogy a gránátok közül a Homing Quasar.Összeránt mindenkit,ha belépek egy új területre,még PT2-ben is legalább 4 ellenfelet összeránt és kicsinál,de a bossok pajzsát is kegyetlenül szétszedi,és még sebez is.
-
igen, jó kis cucc
más. a tegnapi meccs király volt Edem05-tel és DariusTrox-szal, azért ez a Sentinel tökös egy csávó
nekem nagyon hiányzik még pár jó raid boss, remélem, a készítők is érzik, hogy ez egy nagy replayability feature volt a 2-ben.
viszont Iwajira nem igazán bírja a többjátékos módot, szegény kettőt tátogott, és már vége is volt a dalnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Ingatlanos topic!
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged