Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Hátazé...

Egy teljes végigjátszást szerintem is megér, de azért sokkal laposabb és unalmasabb hosszú távon mint a 2. rész. A jet-pack és a légkörmentes környezet idegesítő egy idő után, a poénok közel sem ütnek olyan jól (az ausztrál akcentus sok helyen inkább már irritáló), meg az egész kisebb, tartalomszegényebb, jellegtelenebb, és minőségi újítás semmi nincs benne gyakorlatilag. Én egy idő után még az ugrópadokat sem élveztem....azok miatt nagyon szétdarabolódtak lettek a pályák valahogy. És anno ezt még érthetetlen módon sikerült tetőzni azzal, hogy nem respawn-oltak a boss-ok, így nem lehetett normálisan farmolni sem meg minden.
Így is sikerült 100+ órát beleraknom, volt pár élvezetes közös körünk is, szóval határozottan nem rossz játék, de BL2-nek max az árnyéka sajnos.
A TPS viszonylagos bukása, na meg a Battleborn kolosszális bukása alapján amúgy nem kis teher van a Gearbox-on BL3 kapcsán. Az ilyen arcpirító lehúzások, mint a Bulletstorm fasztudja edition sem éppen segítik a renoméjukat szerintem. Szóval én izgalommal vegyes aggódással várom a BL3-at. Szerencsére addig lesz egy Destiny 2 PC mint looter shooter, hátha az sem lesz katasztrófa.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest