Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Engedd el.
Mindig felbukkan legalább egy jómadár, aki az öklét rázza és az évekkel ezelőtt beégett saját elképzeléseit hangoztatja és mindenki más véleményére negatív hangnemben reflektál. Jól ismerem a típust sajnos, 25+ éve fórumozom.
Nyilván számtalan játék jelent meg botrányos technikai állapotban és optimalizálatlanul az elmúlt években, rohadtul ki is akadtam ilyen esetben. De ha valami badass grafikán gyönyörűen hasít mindenféle FPS bezuhanás vagy indokolatlan szaggatás nélkül, akkor az szerintem minden, csak nem botrány. Aki pedig a múltban ragadt és nem fogadja el, hogy sajnos az esetek 70-80%-ában a DLSS+FG már abszolút szükséges, az vegyen 5090-est és reménykedjen, hogy ezen funkciók bekapcsolása nélkül menni fog a játék és megoldja a kártya nyers erőből. Spoiler: Nem fogja. A.I. által generált képkockák és felskálázás, jelenleg ez az irány. Vagyis már 3 éve, nem új keletű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Jogász topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Zotac GTX 1060 Mini 6GB Garanciával!
- INGYEN FOXPOST - BeQuiet System Power 8 - 600W 80+
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindig felbukkan legalább egy jómadár, aki az öklét rázza és az évekkel ezelőtt beégett saját elképzeléseit hangoztatja és mindenki más véleményére negatív hangnemben reflektál. Jól ismerem a típust sajnos, 25+ éve fórumozom.