Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz AsakuraDave #85 üzenetére

Üdv a modern gamingben, vagy elfogadod vagy nem kell játszani és ennyi de itt fröcsögni tök fölösleges ez miatt. :U
    Én is már mindenhol alapjáraton használom DLSS-t általában Quality szinten és amióta van Transformer model szinte lehetetlen megmondani a különbséget sőt szerintem még jobban is néz ki mint a nyamvadt TAA amit alapjáraton használ a legtöbb játék natívba.

Frame gent azt nem rég kezdtem próbálgatni amióta megvan a 5070 de sztem single player játékokban simán használható ha van legalább 60-70 FPS base.
    Itt nekem per pill pont annyi van 2560x1080 21:9 + Badass grafon DLSS Quality-vel és arra jön rá a x2 Framegen + Reflex és így kb 0 input lag és 100-120 FPS közt mozgok és gond nélkül játszom a játékot vagy 10 órája illetve 0 crashem volt eddig.

Bizonyos helyeken amúgy meg kifejezetten szép a játék pláne a fények miatt mert ugye dolgozik a Lumen mint pl itt is:

Persze ha opcionális lenne és ki lehetne kapcsolni ezeket a peformance húzó feutureket akiknek nem kell akkor jobb lenne azt aláírom.

Új hozzászólás Aktív témák