Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nem tudom mit pörögsz ezen, hogy valójában min renderel ha maga a játékban nem tudod megmondani a különbséget. Felőlem 800x600 is lehetne ha közben a végeredmény ugyan olyan jól néz ki mint most a DLSS Transformer-el együtt.
Van játék ahol még úgy is be van kapcsolva nálam, hogy nem is kéne az extra FPS mert sztem jobban néz ki mint a native TAA. 'Ami mellesleg még textúra/geometria flickert is csinál sokszor..'Összes DOOM-ot végigvittem de itt nem almát hasonlítasz almával, DOOM az ID techet használ ami kb a legjobban optimalizált engine a piacon jelenleg.
Mutass akár csak egy olyan nagy terű Unreal Engine 5 játékot ami több 100 FPS-el megy minden feature-vel bekapcsolva natívan, sok sikert.
Aki nem látta, hogy ez fog történni BL 4-el az sajnos tájékozatlan vagy naiv volt akárhogy is hangzik ez.. 'Nem poénból vettem új kártyát már előtte, aprón úgy hogy az előzőt beszámították szal így még belefért a keretbe'
Én játszani akarok a játékokkal a szabadidőmben nem ilyen dolgokon fennakadni, hogy jaj mennyin renderel meg fúúj DLSS/FSR,stb kell hozzá esetleg.
Kb 3 évente szoktam gépet fejleszteni a ~mid range kategóriában és így mindig el tudok lenni és igen ha szükséges akkor használok mindent ami kell, hogy számomra élvezetes maradjon a játék és kb én itt le is zárom ezt mert nagyon nem hiányzik ez ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hobby rádiós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest