- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nem tudom mit pörögsz ezen, hogy valójában min renderel ha maga a játékban nem tudod megmondani a különbséget. Felőlem 800x600 is lehetne ha közben a végeredmény ugyan olyan jól néz ki mint most a DLSS Transformer-el együtt.
Van játék ahol még úgy is be van kapcsolva nálam, hogy nem is kéne az extra FPS mert sztem jobban néz ki mint a native TAA. 'Ami mellesleg még textúra/geometria flickert is csinál sokszor..'Összes DOOM-ot végigvittem de itt nem almát hasonlítasz almával, DOOM az ID techet használ ami kb a legjobban optimalizált engine a piacon jelenleg.
Mutass akár csak egy olyan nagy terű Unreal Engine 5 játékot ami több 100 FPS-el megy minden feature-vel bekapcsolva natívan, sok sikert.
Aki nem látta, hogy ez fog történni BL 4-el az sajnos tájékozatlan vagy naiv volt akárhogy is hangzik ez.. 'Nem poénból vettem új kártyát már előtte, aprón úgy hogy az előzőt beszámították szal így még belefért a keretbe'
Én játszani akarok a játékokkal a szabadidőmben nem ilyen dolgokon fennakadni, hogy jaj mennyin renderel meg fúúj DLSS/FSR,stb kell hozzá esetleg.
Kb 3 évente szoktam gépet fejleszteni a ~mid range kategóriában és így mindig el tudok lenni és igen ha szükséges akkor használok mindent ami kell, hogy számomra élvezetes maradjon a játék és kb én itt le is zárom ezt mert nagyon nem hiányzik ez ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest