Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Sunrider987 #806 üzenetére

mondjuk PoE (és főleg az oldschool runescape, esetleg a Diablo2 1.12 full magatalálós) crowd az mindenkinek jobb lesz, ha békénhagyja a többi franchiset.

Nem, nem akarom 200*szor megölni azt a bosst és nem, nem akarok olyan itemeket, amik kizárólag matematikai eséllyel eshetnek egy loot'n'shooterben, ahol pont az adná a változatosságot, hogy esik 5 egyfajta legendaryból, de mindegyikkel máshogy kell picit játszani.

"de ha majd kiesik, mekkora öröm lesz" -> nem, sose lesz, mert biztos nem lesz egyikünk se abban a három emberben, akinek egy szezonban kiesik a cucc. Mert kb annyi esély van rá matematikailag. Örülök, hogy legalább nem pénzt vernek el a szerencsejátékra, de kb arról van szó itt, semmi másról.

BL4phosphene fegyvereknél nagyon úgy néz ki, hogy kb 100 óránként esik átlag egy.

Aztán persze visszamehetünk a BL2 szintjére. Beleértve a Grogg nozzle + slag pimpernelt, ami páros jórésze tippre character editorból jött (hacsak valaki nem töltögette újra kézzel vagy nem adta le a questet).

*konkrét példa leveling alatt, Hellfiret farmoltam. Ez megvolt egy este alatt, utána én felhúztam az altokat és elengedtem, hogy bármit is target farmoljak, mert időpocsékolás.

Új hozzászólás Aktív témák