Hirdetés
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sunrider987
üzenetére
mondjuk PoE (és főleg az oldschool runescape, esetleg a Diablo2 1.12 full magatalálós) crowd az mindenkinek jobb lesz, ha békénhagyja a többi franchiset.
Nem, nem akarom 200*szor megölni azt a bosst és nem, nem akarok olyan itemeket, amik kizárólag matematikai eséllyel eshetnek egy loot'n'shooterben, ahol pont az adná a változatosságot, hogy esik 5 egyfajta legendaryból, de mindegyikkel máshogy kell picit játszani.
"de ha majd kiesik, mekkora öröm lesz" -> nem, sose lesz, mert biztos nem lesz egyikünk se abban a három emberben, akinek egy szezonban kiesik a cucc. Mert kb annyi esély van rá matematikailag. Örülök, hogy legalább nem pénzt vernek el a szerencsejátékra, de kb arról van szó itt, semmi másról.
BL4phosphene fegyvereknél nagyon úgy néz ki, hogy kb 100 óránként esik átlag egy.
Aztán persze visszamehetünk a BL2 szintjére. Beleértve a Grogg nozzle + slag pimpernelt, ami páros jórésze tippre character editorból jött (hacsak valaki nem töltögette újra kézzel vagy nem adta le a questet).
*konkrét példa leveling alatt, Hellfiret farmoltam. Ez megvolt egy este alatt, utána én felhúztam az altokat és elengedtem, hogy bármit is target farmoljak, mert időpocsékolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Formula-1
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dayton Audio ND91-8 3,5"-os szélessávú hangszórók
- PS4 FAT 12.02 GoldHen
- Szép HP 15,6"FullHD,11.generációs Intel GOLD 7705(4X3,5Ghz)UHD VGA,8-16GB RAM,512GB SSD,Jó akku
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 m430 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD,jó akku,szép áll.
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 5700XT 8GB, R5 2600, 16GB RAM,SSD) Beszámítás! Posta ok (14)
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest