Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
tamas.varga5
üzenetére
A kinguin teljesen megbízható oldal. Vásároltam már én is innen. Kulcsot fogsz kapni, amit be tudsz aktiválni steam-en. Account-ot soha ne vegyél. Illetve arra számíts, hogy fizetéskor még rá fog kerülni egy kisebb összeg szolgáltatási díjként.
Account nem kell, vendégként, csak email címmel is tudsz vásárolni.

-
Mr X
veterán
válasz
tamas.varga5
üzenetére
Mondjuk be is linkelhetnéd az adott oldalt, mert eszerint nem Steam-en akarsz vásárolni. De ha kulcsot adnak, azt csak beaktiválod Steam-en és kész.
-
Mr X
veterán
Urak, játszik esetleg valaki Borderlands 4-et ps5-ön? Hogy fut nálatok? Pár napja (már a patch után) coop-oztam asszonnyal és performance módban minden nagyobb harcnál akadozást vettem észre. Másnál is megvan ez?
-
Mr X
veterán
Azért remélem, hogy aki ezt a Shadowpelt bossfight-ot kitalálta, élete végéig minden evésnél félrenyel. Ezt az időhúzó szívatást...
-
Mr X
veterán
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Win11-en vagy?
-
Mr X
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Egy hátulütőjét találtam, nálam nem működik a vsync és a limit frame rate, hiába kapcsolom be, 60 fölé megy az fps. Pedig én beértem volna azzal is, ha stabilabban kapom ezt az értéket magasabb minőség mellett.
Mire írja ezt nálad?
-
Mr X
veterán
Srácok, hátha valakinek segítség:
Framegen aktiválása RTX 20-as és 30-as kártyákon
Nálam 1440p DLSS balanced medium 60-70 fps-ről felment 1440p quality veri high 90-100 fps-re, észrevehető input lag nélkül.
-
Mr X
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Nekem épp az előbb 100-asra és 1000-esre it AR-t adott.
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
Azért ne védjük annyira a játékot. Eddig minden, a mai napig megjelent játék elfutott a 3080 FE-men 4k DLSS Q High-on stabil 60 fps-sel, ennek meg 1440p DLSS balanced mellett közepes-magas grafikán sem sikerül időnként tartania, hosszabb etap után képes beesni 45-50 környékére. Retek módon lett optimalizálva a játék, nincs ezen mit szépíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest