Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sunrider987
üzenetére
akkor csukd be a feluletet amit olvasol, mert toxikusak. erre semmi szukseg

Ahogy abban is enyhen biztos vagyok hogy C4SH odaveri majd a tobbi alapkarit a jatekbol "egy kicsit" mert maskepp nem tuti hogy megvennek az emberek a dlc-t...
hat, BL2ben Krieg egy (negativ) elmeny volt jatekstilusra nekem es Gaige sem volt egyszeru. Aurelia Pre-Sequelben sem volt eros (korai jatekban meg egyenesen szornyu).pre-order bonus: egyszeri cuccok, van amit lvl1en kapsz meg, van amit lvl30on, talan 1-2 van lvl50en. szoval egy ponton tippre valamelyik bossnak vagy bekerulnek a loot tablajaba, vagy kb az emberek elfelejtik, hogy ezek egyaltalan leteznek. belertve ugy, hogy en megvettem a super deluxe whatever editiont, mert ismerem magam, hogy ha jo a jatek tolni fogom. viszont most jutttattad eszembe, hogy je, a bankban van egy 50es cucc amit beraktam valamikor masfel hete es lehet meg kene nezni. szoval ilyen szempontbol tenyleg nincs ertelme az extra cuccnak.
Tiny Tina Winderlands
ahogy hallottam nagyon az nem kapott kiegeket. Pre-Sequelbol okulva azt mar inkabb nem vettem meg, varom, hogy legyen nagyon akcios
mert allitolag jo volt.fo ok amiert nem vettem meg, az kb ami miatt nekem a Pre-Sequel csalodas volt: nem nagyon volt extra content a vegen, szoval mire osszeallt a max szintu karakter, nagyon nem volt mit csinalni, leveling viszont abban a jatekban szornyu volt. ugy is, hogy a Claptrap DLC szvsz a szeria egyik legjobbja volt. szoval en szivesen fizetek egy extra jatek arat meg 50-100 ora minosegi contentert, ami a BL1-2-3 eseten teljesen stimmelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mert allitolag jo volt.