Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
proci985
üzenetére
Nem tudom kire gondolsz mert minden streamer maga ala elvezett hogy jaj az uj content nem foglalkoztak azzal amirol en irtam. Es igen pontosan azt irtam hogy a 3ik resznel normalizalodott a helyzet es nem orulok hogy megint kezdik a hulyeseget mint pl a Tiny Tina Winderlands eseteben is hogy vedd meg egyenkent a dlc-ket mert a mindent egybe chaos edition upgradet kiszedtek a store-bol, mert csak. Nem a content-el van a bajom hanem azzal amit eleg pontosan leirtam, semmilyen mentalis gimnasztika nem kell hozza, megadtam nev szerint mi az amit te nem kapsz meg a jatekbol ha nem preorderbe vetted meg. Szerinted ez igy oke? ebbe az iranyba kell menni es bologatni hozza? Ugye Randy mar akkor jaratta a bagolesojet amikor kiderult hogy a jatekosok morognak a tervezett 80 euros cimkeert, mert szerinte ha igazi rajongo vagy akkor megveszed annyiert.
Nem a season pass a problema hanem amit ezen felul eldugnak preorder bonus moge. Neked az ugy fain? Megmondtam, nem irigylem senkitol hogy milyen skint vesz meg a karakterenek en konkret geart irtam nem skineket, es nem lepodnek meg egyaltalan ha az emlitett fegyverek "egy kicsit" jobban teljesitenek mint a tobbi mert maskepp mi ertelme lenne... Ahogy abban is enyhen biztos vagyok hogy C4SH odaveri majd a tobbi alapkarit a jatekbol "egy kicsit" mert maskepp nem tuti hogy megvennek az emberek a dlc-t....
Ez a fajta fejostehen hozzaallas mindig is visszatetszo volt tokmindegy melyik kiado csinalta, legyen az a Bungie a Blizzard vagy akar a Gearbox.
De legyen, uriember leszek, megvarjuk amig megerkezik C4SH es akkor majd kiderul hogy igazam van vagy csak"mentalis gimnasztika"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen routert?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Linux haladóknak
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest