Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
proci985
üzenetére
Nem tudom kire gondolsz mert minden streamer maga ala elvezett hogy jaj az uj content nem foglalkoztak azzal amirol en irtam. Es igen pontosan azt irtam hogy a 3ik resznel normalizalodott a helyzet es nem orulok hogy megint kezdik a hulyeseget mint pl a Tiny Tina Winderlands eseteben is hogy vedd meg egyenkent a dlc-ket mert a mindent egybe chaos edition upgradet kiszedtek a store-bol, mert csak. Nem a content-el van a bajom hanem azzal amit eleg pontosan leirtam, semmilyen mentalis gimnasztika nem kell hozza, megadtam nev szerint mi az amit te nem kapsz meg a jatekbol ha nem preorderbe vetted meg. Szerinted ez igy oke? ebbe az iranyba kell menni es bologatni hozza? Ugye Randy mar akkor jaratta a bagolesojet amikor kiderult hogy a jatekosok morognak a tervezett 80 euros cimkeert, mert szerinte ha igazi rajongo vagy akkor megveszed annyiert.
Nem a season pass a problema hanem amit ezen felul eldugnak preorder bonus moge. Neked az ugy fain? Megmondtam, nem irigylem senkitol hogy milyen skint vesz meg a karakterenek en konkret geart irtam nem skineket, es nem lepodnek meg egyaltalan ha az emlitett fegyverek "egy kicsit" jobban teljesitenek mint a tobbi mert maskepp mi ertelme lenne... Ahogy abban is enyhen biztos vagyok hogy C4SH odaveri majd a tobbi alapkarit a jatekbol "egy kicsit" mert maskepp nem tuti hogy megvennek az emberek a dlc-t....
Ez a fajta fejostehen hozzaallas mindig is visszatetszo volt tokmindegy melyik kiado csinalta, legyen az a Bungie a Blizzard vagy akar a Gearbox.
De legyen, uriember leszek, megvarjuk amig megerkezik C4SH es akkor majd kiderul hogy igazam van vagy csak"mentalis gimnasztika"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD FX
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest