Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
Nezd meg megegyszer amit irtam. Azt irtam hogy elso karin bementem story vege/fobossra lvl 34en es kaptam a kepembe a lvl 39-41es mobokat most meg a masodik lvl 39es karival mentem neki megint es mar nem votl valtozas ugynaugy 39-41es mobok jottek szembe, tehat nincs semmi skalazodas az a zona fixen azokat a mobokat adja te lehetsz a szint alatt vagy folott es annyi. Ha meg elerted a level cap-et akkor az a kihivas resze hogy +1/+2 mobokat ad.
@proci985 lehet hogy csak nincs turelmem mert szintezni fireworks shieldet hasznaltam es az megoldotta hogy ne egyenkent keljen a mobokal foglalkozni de lvl 40 folott amikor elkezdtek szembejonni a vile ellenfelek oda mar kelett kis vedelem szoval lecsereltem, de most meg egyenkent kell kiszedjem a mobokat nincs aoe. A vile ellenfeleknel meg az is a baj hogy mindig rajtam ugralnak lokdosnek mindent csinalnak csak nem hagyjak hogy nyugodtan celozzak a kristalyaikra.... elsore nyilvanvalo volt hogy splash kell de amikor probalkoztam a spread launcheres shotgun-al az nem ert semmit konkretan. Aztan beakadt egy Darkbeast es problema megoldva.
Igazsag szerint senki sem olyan hulye hogy bleed Vex-et hasznaljon szintezni csak en, mindenki inkabb miniont tolja, helyesen
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest