- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
Nezd meg megegyszer amit irtam. Azt irtam hogy elso karin bementem story vege/fobossra lvl 34en es kaptam a kepembe a lvl 39-41es mobokat most meg a masodik lvl 39es karival mentem neki megint es mar nem votl valtozas ugynaugy 39-41es mobok jottek szembe, tehat nincs semmi skalazodas az a zona fixen azokat a mobokat adja te lehetsz a szint alatt vagy folott es annyi. Ha meg elerted a level cap-et akkor az a kihivas resze hogy +1/+2 mobokat ad.
@proci985 lehet hogy csak nincs turelmem mert szintezni fireworks shieldet hasznaltam es az megoldotta hogy ne egyenkent keljen a mobokal foglalkozni de lvl 40 folott amikor elkezdtek szembejonni a vile ellenfelek oda mar kelett kis vedelem szoval lecsereltem, de most meg egyenkent kell kiszedjem a mobokat nincs aoe. A vile ellenfeleknel meg az is a baj hogy mindig rajtam ugralnak lokdosnek mindent csinalnak csak nem hagyjak hogy nyugodtan celozzak a kristalyaikra.... elsore nyilvanvalo volt hogy splash kell de amikor probalkoztam a spread launcheres shotgun-al az nem ert semmit konkretan. Aztan beakadt egy Darkbeast es problema megoldva.
Igazsag szerint senki sem olyan hulye hogy bleed Vex-et hasznaljon szintezni csak en, mindenki inkabb miniont tolja, helyesen
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Metal topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Nvidia Quadro FX570
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- ASUS ROG Destrier Ergo SL400 gamer szék
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest