Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sunrider987

aktív tag

válasz ollie #431 üzenetére

Nezd meg megegyszer amit irtam. Azt irtam hogy elso karin bementem story vege/fobossra lvl 34en es kaptam a kepembe a lvl 39-41es mobokat most meg a masodik lvl 39es karival mentem neki megint es mar nem votl valtozas ugynaugy 39-41es mobok jottek szembe, tehat nincs semmi skalazodas az a zona fixen azokat a mobokat adja te lehetsz a szint alatt vagy folott es annyi. Ha meg elerted a level cap-et akkor az a kihivas resze hogy +1/+2 mobokat ad.

@proci985 lehet hogy csak nincs turelmem mert szintezni fireworks shieldet hasznaltam es az megoldotta hogy ne egyenkent keljen a mobokal foglalkozni de lvl 40 folott amikor elkezdtek szembejonni a vile ellenfelek oda mar kelett kis vedelem szoval lecsereltem, de most meg egyenkent kell kiszedjem a mobokat nincs aoe. A vile ellenfeleknel meg az is a baj hogy mindig rajtam ugralnak lokdosnek mindent csinalnak csak nem hagyjak hogy nyugodtan celozzak a kristalyaikra.... elsore nyilvanvalo volt hogy splash kell de amikor probalkoztam a spread launcheres shotgun-al az nem ert semmit konkretan. Aztan beakadt egy Darkbeast es problema megoldva.
    Igazsag szerint senki sem olyan hulye hogy bleed Vex-et hasznaljon szintezni csak en, mindenki inkabb miniont tolja, helyesen

Új hozzászólás Aktív témák