- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
A torgue és a Pirate jó DLC....nincs új kari,de vannak új fegyverek,és egész jók...igazából én,mindkettőt végigtolva még inkább a Pirate-t javasolnám annak,aki csak végképp 1 cuccot venne...a Torgue nem nyűgözött le,és a plusz fegyók is elég egyen valami.A másikban viszont ott az Interfacer seraph shoti,ami szerintem a Conference Call-nál is jobb,szinte csak azzal megyek,és a Pirate DLC nagyobb terület,jobb kidolgozás,sokkal jobb hangulat...A Torgue-t elfelejtettem,a Pirate-t másik karival is végigtoltam az alapot+elmentem mellékküldiket csinálni is....egyébként bár épp elkezdtem,akinek viszont a kihívás kell,és nem átall molyolni,stb,annak a Big game hunt-os DLC a legjobb...kemény ellenfelek,nagy terep...igaz pont emiatt pl.nekem nem is nyerte el a tetszésem,hogy 2 óra vacakolás után még nem tudtam egy vacak járművet,akármit aktiválni,és még aztán már az első komolyabb kaland bugba is fulladt...szóval qvára nem akartam megint az elejétől kutyagolni,sziklába termelődött ellen miatt nem jutottam tovább.Így kalandosokból a Pirate-es DLC-t javaslom.A Mechromancer annak jó,aki nehezli az alpgémet/nem moddol/nem kulcsozik,és sokat hal,mert nem mozdul rá az extra fegyókra,nincs ideje tökölni,stb...A kiscsaj eléggé OP kari,mert a robotja mindenféle,még légi ellent is támad,sérülés/löszerhiány esetén is kihúz a kakából...de pont emiatt is a legkönnyebb vele,és egyedi küldetéseket sem kap.Lusták ideális partnere...persze azoknak is,akik felfejlesztve magukat szeretnék gördülékenyebben végigtolni a gémet...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
SenorGrande
üzenetére
A Mechromancert nem érdemes, ha nem akarsz sztorit. Arra készülj, hogy erősenn coop orientált mindegyik.
Szerintem a Torgue DLC-t vedd. -
genndy
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Season pass

Én Mechromancerrel akartam mindenképpen játszani, tehát azt vettem meg. De most csak azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti gari!
- Lian Li TL Led 120 fehér eladó
- Thinkpad X13 Gen2 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest