- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Ma arra is rájöttem hogy a drop rate semmivel nem nagyobb ha többen játszunk. Vagyis hiába magasabb papíron matematikailag, gyakorlatilag semmi látszatja nincs. Játszottam egyedül, van kettesünk ami már UVHM elején jár, meg hármasunk is ami szintén TVHM vége felé jár. Hármassal ki akartuk csapni a Bee-t, kb 20. próbálkozás után feladtuk mert egyikünk megunta a monoton grindet. Több mint egy egész szintet léptnük a farmolás alatt 47-ről 48-ra. Szóval nálam az a konklúzió hogy a játék hiába hirdeti azt hogy több játékossal jobb a loot, szinte semmit nem venni észre belőle. Legalábbis én nem igen éreztem úgy hogy több jó item esett volna 3-asban mint tök egyedüli játék során. Egyedüli játékban nekem a midgetek sorban szórták a legendary cuccokat, több játékossal meg jó ha 2-3 alkalommal dobtak valamit a 4 végigjátszás alatt. Úgy global. Azért elég cumi hogy 3-4 játékossal sem lehet megúszni a farmolást hogy több hasznos cucchoz jussak hozzá és ne kelljen órákat elcseszni azzal hogy mákkal kiessen valami. Így az invincible bossokra nem nagyon fogunk tudni gearelődni. Pedig jó lenne legalább egyszer legyőzni minden bosst a játékban csapattal ha már egyedül esélytelen valami exploit vagy kiskapu nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tanuljunk angolul!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- 4K Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / NZXT Ház - 280 AIO - Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pixel 7 értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest