Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Ma arra is rájöttem hogy a drop rate semmivel nem nagyobb ha többen játszunk. Vagyis hiába magasabb papíron matematikailag, gyakorlatilag semmi látszatja nincs. Játszottam egyedül, van kettesünk ami már UVHM elején jár, meg hármasunk is ami szintén TVHM vége felé jár. Hármassal ki akartuk csapni a Bee-t, kb 20. próbálkozás után feladtuk mert egyikünk megunta a monoton grindet. Több mint egy egész szintet léptnük a farmolás alatt 47-ről 48-ra. Szóval nálam az a konklúzió hogy a játék hiába hirdeti azt hogy több játékossal jobb a loot, szinte semmit nem venni észre belőle. Legalábbis én nem igen éreztem úgy hogy több jó item esett volna 3-asban mint tök egyedüli játék során. Egyedüli játékban nekem a midgetek sorban szórták a legendary cuccokat, több játékossal meg jó ha 2-3 alkalommal dobtak valamit a 4 végigjátszás alatt. Úgy global. Azért elég cumi hogy 3-4 játékossal sem lehet megúszni a farmolást hogy több hasznos cucchoz jussak hozzá és ne kelljen órákat elcseszni azzal hogy mákkal kiessen valami. Így az invincible bossokra nem nagyon fogunk tudni gearelődni. Pedig jó lenne legalább egyszer legyőzni minden bosst a játékban csapattal ha már egyedül esélytelen valami exploit vagy kiskapu nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Warzone
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs