Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Kidaráltam a sárkányt, nem volt valami nagy ellenfél. Viszont 30 szinten tettem ezt és nyilván ott maradt egy tonna küldetés aminek java részét kb felesleges megcsinálni mert szotyit ad. Kár érte, majd másik karakterrel, másképp csinálom. Örültem volna ha van valamiféle nehézségi szint jelzés a sok felkiáltójel mellett, sőt a fő szálat esetleg jelölhették volna más színnel.Az első részben ez sokkal logikusabb és egyszerűbb volt. Ha kimaxolnám a játékot akkor mennyi az a szint ameddig el lehet jutni az alapjátékban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest