Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Az idő az nyomós ok. Viszont én is ős BF-es vagyok. Még azt is dobtam ezért, bár a BF4-re ismét benevezek. Nekem A BL2 multija nagyon nem tetszik. Ha multi, akkor egyértelműen a BF. Régen nagyon sokat játszottam, majd mindent kipróbáltam. Most meg éves szinten megveszek 3-4 játékot és ennyi. Megértem ezt a felnövök szitut. Ahogy öregszik az ember, annál fontosabb dolgok jönnek elő. No de a BL az brutálisan magával ragadott. Mint mondani szoktam, a Stalker után ez a csúcs. Azért viszont szomorú vagyok, hogy nem lesz több DLC ehhez a BL-hez. A legszomorúbb az, hogy nincs hozzá editor, hogy legalább a lelkes rajongók tudjanak tartalmakat készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest