Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Kérdés:az hogy lehet,hogy nekem a Necromancer pack alapból megvan?Tudom,volt kavarás,hogy először megkapta mindenki,aztán elvették,akkor nem néztem...Ok,hogy Gamestop-os előrendelés,ugye,Ok,hogy a késés miatt ígértek kárpótlást...
Kedves Borderlands 2 előrendelőnk!Minden Borderlands 2 vásárlót szeretnénk ezennel megnyugtatni, hogy a később érkezett játékok miatt az érintett vásárlóknak a játék első hivatalos kiegészítőjét ajánljuk fel (DLC Gameplay Pack 1) a megfelelő platformon!
No viszont erről meg azt se tudom,mi lehet,főleg ha a Season Pass az első 4 DLC-t tartalmazza,szóval valami kavar van,mert hogyan is adhatnák az elsőt külön,ha elvileg a kitudjahonnan levő Season Pass-ban amúgyis ott van az első 4
DE a játékot ha nézem,nincs a DLC fülön a Necromancer,viszont ha próbálnám megvenni,akkor pedig azt írja,hogy már megvan...csak a pre-order bonus és a premiere club van a DLC listán.Ezek vannak "megvéve a gémben,igazából hogy néz ki egy normál előrendelt gém?Külön nem vettem semmit,a Gamestop még kódot nem küldött pluszban,csak a dobozban volt 2+1 külön papír a preorder miatt asszem'
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/594732322421800657/DC23586B8D5D31CBD478F9EC19954F71C8CFF667/És indítottam egy próbakarit,tényleg van Necromancerem
http://cloud.steampowered.com/ugc/594732322421817524/A45267D822983511B4D84C0E8DE0108C78C2BA2D/Season pass is fura,hisz azért az is 30€

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Projektor topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- Hardcore café
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Alkoholista nevelde
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest