- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Könnyű légierő
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Üdv Uraim!
Keresgéltem a neten hogy miket lehetne config-ba állítani a grafikán, és megtaláltam EZT.
Számomra csodát művelt
Előtte sok helyen belassult a játék, és legdurvább esetben sem evett 500MB vram-nál többet FullHD-ban. Miután feltettem, több mint egy giga vram-ot benyel, és sokkal gördülékenyebb a játék! Pl. sanctuary-ban ahol előtte 58fps-re beesett, most 70 alá nem megy. Ezen kívül megoldotta a texture streaming problémát, mostmár rögtön tűélesen jelennek meg a textúrák. Szerintem akinek erősebb VGA-ja van mindenképp tegyen egy próbát vele!Végül pedig énis tolok egy képet:
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előtte sok helyen belassult a játék, és legdurvább esetben sem evett 500MB vram-nál többet FullHD-ban. Miután feltettem, több mint egy giga vram-ot benyel, és sokkal gördülékenyebb a játék! Pl. sanctuary-ban ahol előtte 58fps-re beesett, most 70 alá nem megy. Ezen kívül megoldotta a texture streaming problémát, mostmár rögtön tűélesen jelennek meg a textúrák. Szerintem akinek erősebb VGA-ja van mindenképp tegyen egy próbát vele!